BAŞKAN GÜRÜN DEPREM BÖLGESİNDE

BAŞKAN GÜRÜN DEPREM BÖLGESİNDE

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte deprem bölgesini ziyaret etti.

A+A-

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ederken deprem bölgesine ziyaretler de devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanları deprem bölgesini ziyaret etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün de katıldığı deprem bölgesi ziyaretleri Malatya ilinden başladı. Malatya programından sonra Diyarbakır ve Şanlıurfa’da da deprem bölgeleri ziyaret edilecek.
img-20230211-wa0001.jpg
“ÇADIR ÜRETEN TÜM FİRMALAR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİMİZE ULAŞSIN”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Malatya programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sözlerine deprem bölgesindeki acılardan sonra bugün CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ı da kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu demokrasi, adalet, hak hukuk için büyük mücadeleler veren Deniz Baykal’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi. Çadır konusunda hala sıkıntılar yaşandığı ile ilgili kendilerine şikayetler geldiğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çadır üreten tüm firmalara seslenerek Büyükşehir Belediye Başkanlarına ulaşmalarını, ellerindeki tüm çadırları Büyükşehir Belediyelerinin alacağını ve deprem bölgesine göndereceklerini söyledi.

Bu haber toplam 338 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.