BAŞKAN ÖZER’DEN UKOME TOPLANTISI SONRASI AÇIKLAMASI

BAŞKAN ÖZER’DEN UKOME TOPLANTISI SONRASI AÇIKLAMASI

2023 yılı 5. UKOME toplantısının ardından açıklama yapan Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Arif Özer, fiyat tarifeleri belirlenirken bazı kurumların ret oyu verdiğini vurguladı.

A+A-

Başkan Özer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ülkemizin ve tüm dünyanın zor zamanlar geçirdiği ekonomik belirsizliklerin ve yüksek enflasyonist olumsuzlukların yaşandığı bugünlerde 2023 yılı 5.UKOME toplantısını gerçekleştirdik.

Taşıyanın ve taşınanın mağduriyet yaşamayacağı şekilde tüm taşıma araçları Taksi, Servis ve Toplu Taşıma ve Çekici gruplarının uygulayacağı tüm fiyat tarifeleri UKOME kurulunda görüşülerek karar bağlanmıştır.

Üzülerek belirtmek isterim ki fiyat tarifelerinin belirlendiği bir önceki UKOME’de olduğu gibi yine bazı kamu kurumlarımızın RET OYU vermesi sonucunda OYÇOKULUĞU ile kararlar alınmıştır.

Bu kurulumuzdan Emniyet, Jandarma, Askerlik Şubesi, Aile Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı(2 oy), Çevre Şehircilik Bakanlığı, Sahil Güvenlik, Liman Başkanlığı, Karayolları, Devlet Demiryolları(2 oy) RET oyu vermek suretiyle oylamaya katılmıştır.

Ayrıca Milas Birliğe araçların D4 Yetki Belgesi ile çalışabilmesi için gerekli izinler verilmiş, bazı maddeler detaylı incelenmek üzere alt komisyona havale edilmiştir.

Toplantı kapsamında en üzücü alınan karar ise, “HO” plaka ile toplu taşıma faaliyeti sürdüren bir esnafımız kendi isteği ile hat ve plakasını iptal edilmesi talebi beni derinden üzmüştür.

Bu kararların alınmasında emeği geçen tüm kurul üyelerine esnaflarımız ve şahsım adına sonsuz teşekkür ediyorum. tüm esnaflarımıza Muğla’mıza hayırlı olsun.”

Bu haber toplam 293 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.