Başkan Tokat, Şehitlik Anıtı çalışmalarını inceledi

Başkan Tokat, Şehitlik Anıtı çalışmalarını inceledi

Milas Belediyesi tarafından yapımına başlanan Milas Şehitlik Anıtı’nın çalışmaları hızla devam ediyor. İlçe için tarihsel misyonu gereği önemli bir noktada duran çalışma için yoğun mesai harcanıyor. Milas Belediyesi tarafından Üçyol Mahallesi’nde bulunan Güven Park’a yapılacak olan Milas Şehitlik Anıtı, vatan savunmasında hayatını kaybeden kahraman şehitlerin anısını yaşatacak.“ÇALIŞMALARIMIZ YOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR”Milas...

A+A-

Milas Belediyesi tarafından yapımına başlanan Milas Şehitlik Anıtı’nın çalışmaları hızla devam ediyor. İlçe için tarihsel misyonu gereği önemli bir noktada duran çalışma için yoğun mesai harcanıyor. Milas Belediyesi tarafından Üçyol Mahallesi’nde bulunan Güven Park’a yapılacak olan Milas Şehitlik Anıtı, vatan savunmasında hayatını kaybeden kahraman şehitlerin anısını yaşatacak.

“ÇALIŞMALARIMIZ YOĞUN ŞEKİLDE SÜRÜYOR”

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından inşa süreci hızla devam eden Milas Şehitlik Anıtı’nda incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi alan Başkan Tokat, “Milas için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz. Çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğümüz Milas Şehitlik Anıtımız hızla yükseliyor. Bugün buraya gelerek çalışmaları yerinde inceledik. Şehitlik Anıtımızla birlikte vatan savunması sırasında şehit olan kahraman askerlerimizin adını yaşatmak, gelecek nesillerde tarih bilinci oluşturması anlamında çok önemli.” dedi. Çalışmanın en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Milas’ımıza bu anlamlı eseri kazandırmak için yoğun bir çaba harcıyoruz. Her zaman olduğu gibi halkımızın yaşam kalitesini arttırmak ve toplumsal değerlerimize sahip çıkmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.