BAŞKAN UZUNDEMİR’İN DESTEĞİYLE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI’NIN İLKİ YAPILDI

BAŞKAN UZUNDEMİR’İN DESTEĞİYLE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI’NIN İLKİ YAPILDI

Eskiköy İlk ve Ortaokulu tarafından TÜBİTAK hibe desteğiyle bu yıl ilki yapılan “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı” Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Kaymakam Adayı Şule Demirtaş, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Topçu, kurum müdürleri, muhtarlarımız, öğretmenler, öğrenciler ve ailelerin katılımı ile gerçekleşti.

A+A-

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, halk oyunları gösterisinin ardından, açılış kurdelasının protokol üyeleri tarafından kesilmesi ile devam etti.

73 Öğrenci ve 4 danışman öğretmen tarafından oluşturulan 18 proje protokol üyeleri, öğretmenler ve aileler tarafından gezildi ve öğrenciler projeler hakkında bilgi verdi.

Program Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in destekleriyle öğrenciler ile buluşan Planetarium Uzay Küresi, Ortaca Kaymakamı Meral Uçar, Kaymakam Adayı Şule Demirtaş, Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Topçu ve Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Atabey tarafından gezilmesi ile son buldu.

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.