“BELEDİYEDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

“BELEDİYEDEN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Mumcular Mahallesinin atık suyunun yeteri kadar arıtılmadan Mazı Çayı’na bırakıldığını, bu suyun buradan Tuzla Kuş Cenneti’ne aktığını dile getirmiş, bu durumdan da MUSKİ’nin sorumlu olduğunu söylemişti. Konuyla ilgili Mumcular halkıyla görüşen MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, kendisine aktarılanların çok ciddi olduğunu söyledi. Önce Mumcular’da vatandaşlarla buluşan, daha sonra...

A+A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Mumcular Mahallesinin atık suyunun yeteri kadar arıtılmadan Mazı Çayı’na bırakıldığını, bu suyun buradan Tuzla Kuş Cenneti’ne aktığını dile getirmiş, bu durumdan da MUSKİ’nin sorumlu olduğunu söylemişti. Konuyla ilgili Mumcular halkıyla görüşen MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, kendisine aktarılanların çok ciddi olduğunu söyledi. Önce Mumcular’da vatandaşlarla buluşan, daha sonra da Tuzla Kuş Cenneti’ne giden İbrahim Bilgi, konunun bir an önce aydınlatılmasını istedi.

Mumcular nüfusunun her geçen yıl daha da arttığını, bunun yanında Mumcular’ın çok ciddi bir altyapı eksikliği olduğunu söyleyen İbrahim Bilgi, “Osman Başkan’ın açıklamalarını yakinen takip ediyoruz. Mumcularda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu mahallemizde gerçekten büyük alt yapı sorunları var. Mumcularlı hemşerilerimiz de kanalizasyonun büyük oranda arıtılmadan Mazı Çayı’na bırakıldığını, bu atık suyun dünyanın sayılı doğal cennetlerinden biri olan Kuş Cenneti’ne ulaştığını söyledi. Vatandaşlarımız bu yüzden son yıllarda kuş çeşitliliğinin ve kuş popülasyonunun azaldığını da iddia etti. Biz de bu iddiaları yerinde inceleyerek önce Mumcular’a, sonra da Tuzla Kuş Cenneti’ne gittik. Konuyla ilgili ortada bu kadar iddia varken Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hiçbir açıklama yapmamasını anlayamıyoruz. O yüzden MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bir an önce konuya açıklık getirmesini bekliyoruz. Aşırı ve plansız yapılaşma zaten doğal değerlerimizi tehdit ederken, belediyelerin de kendi eliyle bu duruma bir darbe daha vurmasını kabul edemeyiz. Doğal değerlerimize verilen zarara göz yummamız mümkün değil” dedi.

Bu haber toplam 361 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.