Belediye’den “aşı ol” çağrısı

Belediye’den “aşı ol” çağrısı

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınına çare olarak geliştirilen aşılar dünyada olduğu gibi ülkemizde de vatandaşlara uygulanmaya başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından ülkemiz genelinde yürütülen aşılama kapsamında sırası gelen vatandaşlara coronavirüs aşısı yapılıyor.Milas Belediyesi’de sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak, 65 yaş üstü ve sırası gelen vatandaşlara aşı olmaları için çağrı yaptı....

A+A-

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınına çare olarak geliştirilen aşılar dünyada olduğu gibi ülkemizde de vatandaşlara uygulanmaya başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından ülkemiz genelinde yürütülen aşılama kapsamında sırası gelen vatandaşlara coronavirüs aşısı yapılıyor.

Milas Belediyesi’de sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak, 65 yaş üstü ve sırası gelen vatandaşlara aşı olmaları için çağrı yaptı. “Coronavirüsle mücadelede maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymak elbette çok önemli. Bir diğer önemli konu ise; “AŞI OLMAK”. Değerli 65 yaş üstü ve aşı sırası gelen hemşerilerimiz; sağlığınız için, sevdikleriniz için coronavirüs aşısını mutlaka olunuz” denilerek, 65 yaş üstü ve sırası gelen vatandaşlara aşı olmaları konusunda çağrı yapıldı.

Bu haber toplam 230 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.