Bisikletçilerin hedefi Muğla’yı temsil etmek

Bisikletçilerin hedefi Muğla’yı temsil etmek

Sinem KarakayaMuğla Karya Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Antrenörü Hazar Yaka, pandemi dönemine rağmen gerekli tedbirleri alarak çalışmalarını bugüne kadar başarı ile sürdürdüklerini söyleyerek, hedeflerinin Muğla’yı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti.Turhan Ege Ercan, Turgut Özdemir, Yusufcan Sanayır, Bekay Yurdakul, Semih Çekiç, Berkay İnal ve  Emre Turan dan oluşan Karya Cycling Team’in kısa zamanda çok önemli işlere imza attığını...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla Karya Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet Antrenörü Hazar Yaka, pandemi dönemine rağmen gerekli tedbirleri alarak çalışmalarını bugüne kadar başarı ile sürdürdüklerini söyleyerek, hedeflerinin Muğla’yı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirtti.

Turhan Ege Ercan, Turgut Özdemir, Yusufcan Sanayır, Bekay Yurdakul, Semih Çekiç, Berkay İnal ve  Emre Turan dan oluşan Karya Cycling Team’in kısa zamanda çok önemli işlere imza attığını söyleyen Yaka, “Hedefimiz ilimizi temsil etmek. Federasyonumuzun düzenlediği tüm yarışlara katılıyoruz. Kürsü zamanla gelir. İl hedefimiz Ulusal yarışlarda Muğla formasının olması. İlimiz Bisiklet kullanımı bakımından üst seviyede. Güzel gruplar güzel etkinlikler gerçekleştiriyorlar ama sportif anlamda, yarış ekibimiz yok. Onun için çok önemli bir misyonu yerine getiriyoruz” dedi. 

Hem MTB hem de yol disiplininde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Muğla Karya GSK Bisiklet Antrenörü Hazar Yaka, “Özellikle Yıldız Kategorisinde ki sporcularım Turhan Ege Ercan ve Turgut Özdemir ciddi bri antrenman temposu ile çok önemli noktalara geldiler. Turgut Özdemir en son Konya da yapılan Türkiye Şampiyonasını 18. Olarak bitirdi. Bu bize gelecek için ümit verdi. Dedi. Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın kendilerine büyük destek verdiğini söyleyen Yaka;  müdürümüz her faaliyete bizleri bizzat yolcu eder, malzeme konusunda her zaman desteklerini esirgemez kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bununla beraber kulüp Başkanımız İlker Cömert her zaman yanımızda maddi manevi destekçimiz. Yine ailelerimiz her zaman bizler için ellerini taşın altına koyuyor. Kısacası biz çok güzel bir aile olmayı başardık. Bu arada İl dışından, Kahramanmaraş’tan, Eskişehir’den Bilecik’ten arkadaşlarımızı ekibimize kattık. Yeni arkadaşlarımızı da araştırıyoruz. Muğla ve çevresinde ki Bisiklet sporuna meraklı istekli tüm gençlerimizi, çocuklarımızı aramızda görmek isteriz” dedi.

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.