“Bodrum bunu hakketmiyor”

“Bodrum bunu hakketmiyor”

Neval Çolak ArslanAK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Mumcular Mahallesi’nde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından devre dışı bırakılan atık su arıtma tesisinden geçen pis suyun Mazı Çayı’na bırakıldığını söyledi.Muğla’nın Bodrum İlçesi Mumcular Mahallesi’nde Mazı Çayı’na akıyor. İlçe Başkanı Gökmen, yöre halkının şikayetleri üzerine Mazı Çayı’na giderek, olayı belgeledi.“TESİS ÇALIŞMIYOR”Mumcular...

A+A-

Neval Çolak Arslan

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Mumcular Mahallesi’nde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından devre dışı bırakılan atık su arıtma tesisinden geçen pis suyun Mazı Çayı’na bırakıldığını söyledi.

Muğla’nın Bodrum İlçesi Mumcular Mahallesi’nde Mazı Çayı’na akıyor. İlçe Başkanı Gökmen, yöre halkının şikayetleri üzerine Mazı Çayı’na giderek, olayı belgeledi.

“TESİS ÇALIŞMIYOR”

Mumcular Mahallesi, Belde Belediyesi döneminde yapılan atık su arıtma tesisinin Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bobinaj atölyesine çevrildiğini söyleyen Osman Gökmen, mevcut tesisin çalışmadığını ve pis suyun Mazı Çayı’na bırakıldığını ifade etti.

BU MU ÇEVRECİLİK ANLAYIŞINIZ? Akan pis suyun videosunu çeken Osman Gökmen, atık su arıtma tesisindeki cihazların Muğla Büyükşehir Belediyesi’nce Muğla’nın farklı ilçelerine götürüldüğünü dile getirerek; “Tonlarca atık su sizin de gördüğünüz gibi doğaya bırakılıyor. Bu su, Mazı Çayı’yla birlikte dünyanın sayılı flamingo cenneti olan Tuzla Sulak Alanı’na gidiyor. Üstelik bunu yapan çevreci olduğunu iddia eden Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün. Bu mu sizin çevrecilik anlayışınız? Kendi ellerinizle doğayı, çevreyi katlediyorsunuz. En çok üzüldüğüm konulardan biri; maalesef Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bu duruma seyirci kalıyor. Bodrum bunu hak etmiyor. Bu duruma AK Parti olarak seyirci kalmamız mümkün değil. Hemen gerekli girişimlere başlıyoruz” diye konuştu

Bu haber toplam 251 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.