Bodrum halkına sinema keyfi sunulacak

Bodrum halkına sinema keyfi sunulacak

Bodrum Belediyesi ve Cinemarine işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘’Köy Meydanı Türk Filmleri Günleri’’ başladı.6 Eylül tarihine kadar Bodrum’un çeşitli bölgelerinde kurulacak dev ekranlarda Bodrum halkına sinema keyfi sunulacak.İlk gösterimi 3 Eylül tarihinde Turgutreis Meydanı’nda ‘’Para Babası’’ ve İslamhaneleri Meydanı’nda ‘’Ailecek Şaşkınız’’ adlı filmlerle gerçekleşen organizasyona Bodrum halkının ilgisi büyüktü.Bodrum...

A+A-

Bodrum Belediyesi ve Cinemarine işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘’Köy Meydanı Türk Filmleri Günleri’’ başladı.

6 Eylül tarihine kadar Bodrumun çeşitli bölgelerinde kurulacak dev ekranlarda Bodrum halkına sinema keyfi sunulacak.

İlk gösterimi 3 Eylül tarihinde Turgutreis Meydanı’nda ‘’Para Babası’’ ve İslamhaneleri Meydanı’nda ‘’Ailecek Şaşkınız’’ adlı filmlerle gerçekleşen organizasyona Bodrum halkının ilgisi büyüktü.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte keyifli vakit geçirdiklerini ifade eden vatandaşlar gerçekleştirdikleri bu etkinlik için Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Arasa teşekkür etti.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımızın hizmetinde olmayı sürdüreceğiz. Açık havada Türk Filmlerini halkımızla buluşturmamızda öncü olan Cinemarine yetkililerine ve Belediye çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Mahalle meydanlarımızda düzenleyeceğimiz benzer sosyal aktivitelerle vatandaşlarımızın kaliteli ve keyifli saatler geçirebilmeleri için çalışacağız. " dedi.

Bu haber toplam 211 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.