BODRUM’DA YAVRU KEDİLER ÇÖP KONTEYNERINDA BULUNDU!

BODRUM’DA YAVRU KEDİLER ÇÖP KONTEYNERINDA BULUNDU!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2 tane yavru kedi poşet içinde çöp konteynerında atılı halde bulundu. Sosyal medyadan duruma tepki gösteren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Alçak tanımının bile yüksek kaldığı bu canavar ruhlu insanların Bodrum’da var olduklarını bilmekten büyük bir rahatsızlık duyuyorum. Geldikleri güne, lanet olsun” paylaşımı yaptı.

A+A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2 tane yavru kedi poşet içinde çöp konteynerında atılı halde bulundu. Bodrum Belediyesi ekiplerince bulunan kediler tedavi altına alınırken, Bodrum Belediye başkanı Ahmet Aras sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duruma tepki gösterdi.

Aras, yaptığı paylaşım ile yavru kedilerin kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce poşete konulup çöp konteynerlarına  atıldığı, durumun belediye ekiplerince fark edildiğini söyledi.

“TEK KELİMEYLE KAHREDİYOR”

Başkan Ahmet Aras, şu paylaşımı yaptı:

“Değerli Bodrumlular, merhaba. Birbirinden değerli insanları kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığımız şu son zamanlarda bir de Bodrum’da yaşayan insan görünümlü canavarların yaptıkları var ki, bizi tek kelimeyle kahrediyor. Düşünün, küçük kedi yavrularını boş pet şişelerle birlikte çöp torbasına koyuyorlar ve ağzını bağlayıp çöp konteynırlarımıza atıyorlar. Belediyemizin eğitimli ve vicdanlı personelinin sayesinde kurtulan bu yavrulardan kim bilir başka yerlere atılan kaç tane var. Alçak tanımının bile yüksek kaldığı bu canavar ruhlu insanların Bodrum’da var olduklarını bilmekten büyük bir rahatsızlık duyuyorum. Geldikleri güne, lanet olsun.”

Bu haber toplam 301 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.