Bodrumlular “yol” istiyor

Bodrumlular “yol” istiyor

Gözde YağcıHer yağış sonrası alt yapı sorunuyla gündeme gelen Bodrum’da vatandaşlar yine yol olarak kullandıkları dere yatağının suyla dolup taşmasına tepki gösteriyor. Bodrum’un Bitez Mahallesi Kaklık Caddesi’nde bulunan yol, yoğun yağışların ardından suyla dolup taşarak adeta sele dönüşüyor.Duruma tepki gösteren vatandaşlar, yolun yapılması için defalarca ilgili mecralara başvurduklarını söyleyerek, “Her yağmur sonrası bu yol,...

A+A-

Gözde Yağcı

Her yağış sonrası alt yapı sorunuyla gündeme gelen Bodrum’da vatandaşlar yine yol olarak kullandıkları dere yatağının suyla dolup taşmasına tepki gösteriyor. Bodrum’un Bitez Mahallesi Kaklık Caddesi’nde bulunan yol, yoğun yağışların ardından suyla dolup taşarak adeta sele dönüşüyor.

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, yolun yapılması için defalarca ilgili mecralara başvurduklarını söyleyerek, “Her yağmur sonrası bu yol, göl oluyor. Acil bir durum olsa ambulans veya itfaiye geçemez. İşe çizmeyle gidip geliyoruz, rezil oluyoruz” şeklinde konuştu.

Bu yol nedeniyle birçok sorun yaşayarak mağdur olduklarını dile getiren Ali Sarıçakır, “Yıllardır Bodrum’da yaşıyorum, her yağmur yağdığında sorun yaşıyoruz. Bu dere yatağı yağmurdan sonra sel oluyor. Acil bir durum olsa ne ambulans geçebilir ne de itfaiye. Bu yolun yapılması için defalarca Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’ne başvurduk. Ama hiç ilgilenen olmadı. Bu yolun yapılması için illaki su da birilerinin boğulup ölmesi mi gerekiyor. Biz, bölge halkı olarak bu yola bir çözüm istiyoruz. Artık usandık” şeklinde konuştu.

Yoldan geçerken yine zorlandığını dile getiren Yıldırım Özdemir, “ Bu dere yatağı dediğimiz yol her yağmur sonrası bizi mağdur ediyor. Ortalık sel oluyor. Yoldan geçemiyoruz, rezil oluyoruz. İşe çizmeyle gidip gelmek zorunda kalıyoruz. Gerçekten çok sıkıntı çektiğimiz bir yol. Nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum ama en azından bu yola beton bile dökseler o bile işimizi görür. Sesimizi duysunlar artık ve burayı düzeltsinler” dedi.

Bu haber toplam 350 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.