Bölge şampiyonluğu için kulaç attılar

Bölge şampiyonluğu için kulaç attılar

Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği 2020-2021 yılı faaliyet programında yer alan "13 Yaş Yüzme Yarışları" Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda  39 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen açılış seremonisine il geneli 4 kulüp katıldı.Sinem KarakayaMuğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği 2020-2021 yılı faaliyet programında yer...

A+A-

Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği 2020-2021 yılı faaliyet programında yer alan "13 Yaş Yüzme Yarışları" Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda  39 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen açılış seremonisine il geneli 4 kulüp katıldı.

Sinem Karakaya

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Türkiye Yüzme Federasyonu Muğla İl Temsilciliği 2020-2021 yılı faaliyet programında yer alan "13 Yaş Yüzme Yarışları" Muğla Kapalı Yüzme Havuzunda  gerçekleşti. Yarışlara 4 kulüpten 26 erkek 13 bayan olmak üzere toplam 39 sporcu katıldı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen açılış seremonisine Bodrum Yüzme İhtisas Kulübü, Marmaris Akademi Gençlik ve Spor Kulübü, Marmaris Yıldızları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Muğla Yüzme Spor Kulübü olmak üzere toplam 4 kulüp katıldı.

Yarışmada dereceye giren sporcular, Aralık ayında düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Açılış seremonisinde sporcuları yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “İlimizde pandemi tedbirleri kapsamında spor ve gençlik merkezi faaliyetlerimiz devam ediyor. Açılış seromonisine 39 sporcunun katılımıyla önümüzdeki günlerde yapılacak yine ilimizde düzenlenecek bölge şampiyonasına katılacak ilimiz sporcularını seçmek üzere yarışmalar düzenledik. Yüzme sporunun ilimizde gelişmesi için, yüzme havuzlarını da yaygınlaştırarak ilimizde çalışmalar devam edecek. Muğla’da spor konusunda hareketlilik çok fazla. Biz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizin tarihiyle, doğasıyla ve kültürüyle 12 ay her sporun yapılabileceği illerden biriyiz. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Turizmde marka kenti olan Muğla’nın spor organizasyonlarında da marka kenti olması yolunda çalışmalarımız artarak devam ediyor. Spor organizasyonları, turizmin 12 aya yayılması konusunda da oldukça katkı sağlıyor. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek. Sporcularıma başarılar dilerim. Umarım, Muğla’yı sporda en iyi yerlere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 297 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.