Bu yıl 133 km orman yolu yapıldı

Bu yıl 133 km orman yolu yapıldı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nün 2020 yılı yatırım planında yer alan orman yolu yapımı ile birlikte büyük onarım, üst yapı ve sanat yapısı çalışmaları tamamlandı. Muğla ve Aydın illerini kapsayan 12 Orman İşletme Müdürlüğü’nde toplam 133 km yeni orman yolu yapımı gerçekleşti. Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, yeni orman yolu yapımıyla birlikte 180 km de büyük onarım, 47 km de üst yapı ve 206 km de sanat yapısı yapım...

A+A-

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nün 2020 yılı yatırım planında yer alan orman yolu yapımı ile birlikte büyük onarım, üst yapı ve sanat yapısı çalışmaları tamamlandı. Muğla ve Aydın illerini kapsayan 12 Orman İşletme Müdürlüğü’nde toplam 133 km yeni orman yolu yapımı gerçekleşti. Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, yeni orman yolu yapımıyla birlikte 180 km de büyük onarım, 47 km de üst yapı ve 206 km de sanat yapısı yapım çalışmalarının planlana program kapsamında tamamlandığını söyledi.

​Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’nde özellikle orman yangınlarıyla mücadelede karadan müdahalede büyük önem arz eden orman yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Muğla orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, ormancılık faaliyetlerinin sağlıklı yürütülmesi ve orman yangınlarıyla daha etkin mücadelenin yanında ormanların çok yönlü fonksiyonel faydalarının hizmete sunulması için orman yol ağı planlarına büyük önem verdiklerini kaydederek, “Bölge Müdürlüğümüzde 2020 yılı için planlanan hedeflere ulaştık. 133 km yeni orman yolu yapımı yılsonu itibariyle tamamlandı. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 234 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.