Bu yılki eğitim akademisi “Şehit Yaşar Özlem” anısına

Bu yılki eğitim akademisi “Şehit Yaşar Özlem” anısına

Sinem KarakayaMuğla Ülkü Ocakları tarafından geleneksel hale gelen eğitim akademileri bu yıl “Şehit Yaşar Özlem” adıyla yapılacak. İl Başkanı Demirel, Ülkü Ocakları’nın eğitim, kültür ve sosyal çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi.Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak önceki yıl başlattıkları eğitim akademisinin bir yenisini daha bu yıl gerçekleştirdiklerini belirten Demirel , “Geçtiğimiz yıl Yusuf Has Hacip eğitim...

A+A-

Sinem Karakaya

Muğla Ülkü Ocakları tarafından geleneksel hale gelen eğitim akademileri bu yıl “Şehit Yaşar Özlem” adıyla yapılacak. İl Başkanı Demirel, Ülkü Ocakları’nın eğitim, kültür ve sosyal çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi.

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak önceki yıl başlattıkları eğitim akademisinin bir yenisini daha bu yıl gerçekleştirdiklerini belirten Demirel , “Geçtiğimiz yıl Yusuf Has Hacip eğitim akademisini başlatarak birçok konu üzerinden alanında uzman olan kadroları Türk Gençliği ile buluşturmuştuk. Bu yıl akademimizin ismini Muğla Ülkü Ocakları bünyesinde çeşitli görevlerde bulunmuş, kutlu ocağımıza hizmet etmiş daha sonra Polislik görevini ifa ederken İstanbul Veznecilerdeki terör saldırısında şehit düşmüş Yaşar Özlem ismini vermek istedik. Ülkü Ocakları çatısı altında kendisini yetiştirmiş ve Al bayrak uğruna şehit düşmüş bir ismin adı altında akademimiz şahlanacak, duygusunu hissederek tamamlanacaktır. Tüm dünyayı etkisine alan eğitim akademilerimiz sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşecek, resmi sosyal medya hesaplarımızdan tüm konferanslarımız canlı yayın aracılığı ile izleyiciyle buluşacaktır. Akademimiz içerisinde, ideolojiden sanata, edebiyattan kültüre, kişisel değişimden tarih derslerimize kadar, her bölümü içinde barındıran bir sistemde ilerleyecektir.  Bu vesile ile geleceğin lider adaylarının her anlamda donanım sağlamaları bu dersler ile mümkündür. Adaylarımız eğitim yolu ile teorik ve pratik beceriler kazanacaktır. Teorik bilgilendirmenin yanı sıra meydana gelen olaylara, matematiksel bir bakış açısı kazandırmak amacıyla hitabet ve kişisel gelişim derslerimiz de verilecektir. Eğitim akademimizi oturumlar şeklinde planladık. 10 oturum şeklinde yapılacak eğitimlerimize bu yıl sadece üniversite öğrencilerimizi öncesinde verilecek konular dâhilinde konuk olarak davet edeceğiz. Bu anlamda gençliğimizin özgüven, hitabet ve iletişim problemlerinin bir nebze giderilmesi anlamında katkı sağlamış olacak, onları gelecek hayatlarında kendilerini rahat bir şekilde ifade edebilen bireyler olarak hazırlamayı hedefliyoruz” dedi.

Eğitim Akademisi her hafta Perşembe günleri gerçekleşecek.

Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.