“BÜYÜK MUĞLASPOR” YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

“BÜYÜK MUĞLASPOR” YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Muğlaspor Menteşe’de “Büyük Muğlaspor Birlik ve Beraberlik” yürüyüşü gerçekleştirdi.

A+A-

Taraftar, yönetim, teknik heyet ve sporcuların yanı sıra 7’den 70’e tüm yeşil-beyaz sevdalılarının katıldığı yürüyüşte renkli görüntüler ortaya çıktı.
Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğlaspor tarafından “Büyük Muğlaspor Birlik ve Beraberlik” yürüyüşü düzenlendi.
Düzenlenen yürüyüş Atatürk Anıtına çelenk koyulması ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Yürüyüşe taraftar, yönetim, teknik heyet ve sporcuların yanı sıra 7’den 70’e tüm yeşil-beyaz sevdalılar katıldı. 
Yürüyüşe katılan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Yeni bir sezonu başta futbol olmak üzere, futbolu diğer değerli branşlarla beraber bugün itibariyle açıyoruz. Yolumuz açık olsun diyoruz. İsteğimiz temennimiz, arzumuz hep şu ki ülkenin en köklü kulüplerinden olan Muğlaspor olarak en küçük çocuğundan, en büyüğüne kadar her kesime spor yaptırmak noktasında, her kesimin derslerinde başarılı olması noktasında ve hayata daha güzel atılmaları noktasında sporu çok önemsiyoruz. Muğla’da bu spor belli bir noktaya gelmiş durumda başta futbol takımına hocasından, başkanına kadar hepinizin yolu açık olsun. Bugüne kadar nasıl berabersek bundan sonrada hep beraber Muğlaspor’u hak ettiği noktaya beraber götüreceğiz” dedi.
RENKLİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Atatürk anıtına çelenk bırakılmasının ardından Menteşe’de yürüyüş düzenlendi. Menteşe Belediyesi önünde Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır ve CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin’in zeybek oynamasıyla renkli görüntüler ortaya çıktı.
Davul zurna eşliğinde düzenlenen yürüyüş Stadyumda kurban kesilmesiyle son buldu.
“TEKNİK KADROYA FUTBOLCULARA GÜVENİMİZ TAM”
Yürüyüşün ardından açıklama yapan Muğlaspor Kulüp Başkanı Ali Çakır, “Sezon hazırlıklarına çok güzel gidiyor. Transferleri ince eleyip sık dokuduk, Muğlaspor’a yakışan layık futbolcuları seçmekte yönetim kurulumuz çok titiz davrandı. Bugünde şehirde Muğlaspor ruhunu yaşatmak için davul zurna eşliğinde Muğla sokaklarında Muğlaspor’un şanlı formasını taşımış herkesin katıldığı bir yürüyüşte Muğlaspor’u yaşatmaya çalışıyoruz daha sonra lig başlayıncaya kadar çalışmalarımız devam edecek. Teknik kadroya futbolculara güvenimiz tam. Yönetim kurulumuzla birlikte maddi manevi takıma kaynak yaratmak amacıyla gecemizi gündüzümüze katarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 347 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.