31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde Cumhur İttifakı’nın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi, Muğla Postası ve Muğla TV’yi bünyesinde bulunduran Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Karadeniz'de görev alacak dev tesis... Doğal gaz denizde işlenecek... Karadeniz'de görev alacak dev tesis... Doğal gaz denizde işlenecek...

snm-7475.jpg

Ayaydın ziyaretinde, Muğla Medya Grubunun Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile adaylık ve seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Muğla’nın her ilçesini karış karış gezdiğini ve büyük ilgi gördüğünü ifade eden Ayaydın, ‘Gittiğimiz her yerde projelerimizi anlatırken, vatandaşlarımızı dinleyip onların sesi oluyoruz. Muğlalı vatandaşlarımız bizleri sevgiyle bağrına basıyor. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçiminde başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelere talibiz. Muğla’da medya sektöründe başarıyla hizmet veren sizleri de gönülden kutluyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muğla Medya Grubu Genel Yatın Yönetmeni Göçer, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayaydın’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.