Büyükşehirde CHP’li meclis üyesi sayısı arttı

Büyükşehirde CHP’li meclis üyesi sayısı arttı

Sinan Boyacı31 Mart yerel seçimleri sonrasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclis üyesi dağılımı CHP 35, AKP 25, MHP 5 ve İYİ Parti 3 olarak sonuçlanmıştı. CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Fikret Uzunhasan’ın yaşamını yitirmesinin ardından AK Partili Ula Meclis üyesi Özay Türkler Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine gelmiş meclis dağılımı CHP 34, AKP 26, MHP 5 ve İYİ Parti 3 olarak gerçekleşmişti.MİLLET İTTİFAKININ...

A+A-

Sinan Boyacı

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclis üyesi dağılımı CHP 35, AKP 25, MHP 5 ve İYİ Parti 3 olarak sonuçlanmıştı. CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Fikret Uzunhasan’ın yaşamını yitirmesinin ardından AK Partili Ula Meclis üyesi Özay Türkler Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine gelmiş meclis dağılımı CHP 34, AKP 26, MHP 5 ve İYİ Parti 3 olarak gerçekleşmişti.

MİLLET İTTİFAKININ 38 ÜYESİ VAR

Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya’nın yaşamını yitirmesinin ardından Ula Belediye Meclisi AKP Ula ve Büyükşehir Meclis üyesi Özer Türkler’i belediye başkanı olarak seçti. AKP’li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Özay Türkler’in Ula Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine CHP’li Özay Çekin geldi. Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP’nin 35, AKP’nin 25, MHP’nin 5 ve İYİ Parti’nin 3 meclis üyesi olmuş oldu.  Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinde Millet İttifakının 38, Cumhur İttifakının 30 meclis üyesi bulunuyor.

Bu haber toplam 492 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.