Celal Karakaş: "Tüm vatandaşlarımızı Hamsi Şölenimize bekliyoruz"

Celal Karakaş: "Tüm vatandaşlarımızı Hamsi Şölenimize bekliyoruz"

Muğla Karadenizliler Derneği tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Hamsi Festivali’nin bu yıl 6’ncısı düzenlenecek. 6. Hamsi Şöleni öncesi basın mensupları ile buluşan Muğla Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş, "Tüm vatandaşlarımızı 10 Mart'ta Muğla Kent Meydanında düzenlenecek olan Hamsi Şöleni etkinliğimize bekliyoruz" dedi.

A+A-

Muğla Karadenizliler Derneği Yönetim Kurulu 6. Hamsi Festivali öncesi Alyans Restaurantta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Muğla Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş, 6. Hamsi Festivali hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

5 ton hamsinin pişirilerek ücretsiz olarak dağıtılacağı festivalin organizasyon çalışmaları kapsamında Muğla Karadenizliler Derneği Başkanı Celal Karakaş, “Her yıl olduğu gibi bu yılda hamsi şölenimiz ile ilgili sizlerle bir araya geldik. Yaklaşık 3 yıldır hem 6 Şubat depremi hem covidhem de askerlerimizin şehit olması nedeniyle bir türle gerçekleştiremediğimiz hamsi şölenimizin bu yıl 6'ncısını düzenliyoruz.

Tüm vatandaşlarımızı 10 Mart'ta Muğla Kent Meydanında düzenlenecek olan Hamsi Şöleni etkinliğimize bekliyoruz.

Şölende 5 ton hamsi hazırlanacak. Şehitlerimiz için lokma döktüreceğiz. Muğla tarhanası dağıtacağız. Muğla halk oyunları ve sanatçılarımız yer alacak. Etkinliğimiz 8 Mart'ta başlıyor. Kentlerimizin yöresel ürünlerini satışa sunacağız. Stantlarımızda kesinlikle yiyecek maddesi satılmayacak. Sadece yöresel ürünlerimizi satışa sunacağız.

Şölenimize destek veren Muğla Valisi İdris Akbıyık'a, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'e, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş'e ve AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.