CHP İL BAŞKANI ZEKİCAN BALCI GÖREVİNE BAŞLADI

CHP İL BAŞKANI ZEKİCAN BALCI GÖREVİNE BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde yapılan CHP Muğla İl Kongresi’nde Başkan seçilen Zekican Balcı ve yönetimi, mazbatasını aldı. Balcı, CHP İl binasında düzenlenen törenle Hüseyin Erol’dan görevi devraldı. Balcı, “Hüseyin Başkanımdan ve il yönetim kurulundan aldığımız bayrağı daha da yukarıya taşımak için mücadele edeceğiz” dedi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla İl Kongresi 1 Ekim Pazar günü yapılmış, yeni İl Başkanlığı görevine Zekican Balcı seçilmişti.

İl Başkanı Balcı ve yönetimi, ilçe seçim kurulundan mazbatasını almasının ardından CHP Muğla İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı.

Kongrede Zekican Balcı ile yarışan mevcut Başkan Hüseyin Erol, görevini Balcı’ya devretti.

“ZEKİCAN KARDEŞİME BAŞARILAR DİLİYORUM”

Törende konuşan Hüseyin Erol, yeni yönetime başarılar dileyerek, “8 aylık bir görev sürem oldu. Bu sürede hem önemli bir seçim geçirdik hem de Türkiye’nin gündemiyle ilgili hemhal olduk. Bu süreci 1 Ekim’de yaptığımız il kongremizde sonlandırmış olduk. Görev yapmış olduğum herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine ve birlikte ilçe başkanı olarak da görev yaptığımız Zekican kardeşime başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Muğla’mıza, partimize hayırlı olsun. Allah yüzlerini kara çıkartmasın” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR VE 13 İLÇEMİZİN TAMAMINI ELDE EDEBİLMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Görevi devralan Zekican Balcı ise şunları söyledi:

“Bu kongrenin bir kazananı ya da kaybedeni yok. Bunu kalıplaşmış bir cümle olarak değil gerçekten canı gönülden ifade ediyorum. Bizler buraya partimizin bayrağını dalgalandırmaya devam ettirmek, başarıyı daha da üst seviyelere çıkarmak için görevlendirilmiş parti üyeleriyiz. Bunun bilincinde olarak bugünden itibaren hiç kimseyi ötekileştirmeden, kavga etmeden süreç yürüteceğiz. Birinci hedefimiz, 31 Mart yerel seçimlerinde Muğla’mıza Büyükşehir başta olmak üzere 13 ilçemizin tamamını elde edebilmek için mücadele edeceğiz. Bu mücadelede herkese ihtiyacımız var. Bu bilinçle çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hüseyin Başkanımdan ve il yönetim kurulundan aldığımız bayrağı daha da yukarıya taşımak için mücadele edeceğiz. Vermiş olduğu emeklerden olayı yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 359 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.