CHP’DE AHMET ARAS RÜZGARI

CHP’DE AHMET ARAS RÜZGARI

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi siyasi partilerdeki hareketlilik hız kazandı. AK Parti’de Aydın Ayaydın’ın Muğla Büyükşehir Adayı olmasının ardından gözler CHP’ye çevrildi. CHP’de çok sayıda kişinin büyükşehir aday adayı olmasıyla siyasi kulislerde konuşulan bir isim dikkat çekti. Daha önce yeniden aday olduğunu açıklayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ismi Muğla Büyükşehir Adayı olarak dillendirilirken, Aras’ın Ankara’ya çağrıldığı öğrenildi.

A+A-

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partilerdeki aday adayı yarışı artarak devam ediyor.

Eski CHP Milletvekili Aydın Ayaydın’ın AK Parti’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından  gözler CHP’ye çevrildi.

CHP’den 10 ismin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olmasının ardından hala adayın açıklanmaması kafalarda soru işaretleri oluştururken, siyasi kulislerde dolaşan bir isim dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde yeni dönem için aday adayı olduğunu açıklayan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ismi siyasi kulislerde CHP Muğla Büyükşehir Adayı olarak dillendirilmeye başlandı. CHP Genel Merkezinde Ahmet Aras’ın isminin öne çıktığı iddia edilirken, Aras’ın acil olarak Ankara’ya çağrıldığı kaydedildi. Ahmet Aras’ın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Bu haber toplam 403 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.