CHP’DEN ADAY ADAYI DUYGULU BASINLA BULUŞTU

CHP’DEN ADAY ADAYI DUYGULU BASINLA BULUŞTU

CHP Menteşe Belediye Başkan aday adayı Yasemin Duygulu, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunan Duygulu, basın mensuplarına neden aday olduğunu anlattı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menteşe Belediye Başkan aday adayı, aynı zamanda Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği Başkanı Yasemin Duygulu, Menteşe’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim süreci hakkında basın mensuplarıyla istişarede bulunan aday adayı Yasemin Duygulu, neden aday olduğunu anlattı.

Menteşe’ye kadın eli değmesi gerektiğini vurgulayan Duygulu, siyasette kadının ön plana çıkması gerektiğini düşündüğü için aday adayı olduğunu söyledi.

“Kadın gücü Menteşe için geliyor” sloganıyla yola çıkan aday adayı Duygulu, “Hem Muğla’da hem de Türkiye’de ilkleri başarmamı sağlayan öngörüye sahibim. Türkiye’nin ilk ve tek kadın bisiklet festivaline ev sahipliği yapma ayrıcalığını Muğla’ya kazandırdım.  Soluk alan, canlılığı ile keyifli yaşam ortamı yaratılmış, Menteşe için varız, hazırız. Gönüllü çalışacak uzman danışma kadrosuyla ilham alınası örnek kent yaratma gücünü kendimizde görüyoruz. Kim aday olursa olsun ben desteklemeye ve çalışmaya devam edeceğim. Ben olursam da Muğla başka Muğla olur buna eminim. Menteşe için Muğla için hayırlısı olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.