“ÇOCUKLAR OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYORUZ”

“ÇOCUKLAR OLARAK ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYORUZ”

Buse Nil TokurMuğla’nın Menteşe ilçesinde havanın güzelliğini gören çocuklar parklara koştu. Covid-19 tedbirleri kapsamında 13.00-16.00 arasında dışarı çıkabilen 20 yaş altı çocuklar, güzel havayı fırsat bilerek parklara akın etti.Çocuklar, kısıtlama saatlerinin serbest olduğu saatlerde parka koştu.Havanın tadını çıkartan çocuklardan biri, “Hava çok güzel. Dışarı çıkmak için çıkma yasağımızın olmadığı saatleri bekliyoruz....

A+A-

Buse Nil Tokur

Muğla’nın Menteşe ilçesinde havanın güzelliğini gören çocuklar parklara koştu. Covid-19 tedbirleri kapsamında 13.00-16.00 arasında dışarı çıkabilen 20 yaş altı çocuklar, güzel havayı fırsat bilerek parklara akın etti.

Çocuklar, kısıtlama saatlerinin serbest olduğu saatlerde parka koştu.

Havanın tadını çıkartan çocuklardan biri, “Hava çok güzel. Dışarı çıkmak için çıkma yasağımızın olmadığı saatleri bekliyoruz. Artık dışarıda korkusuz ve sağlıklı gezmek istiyoruz” dedi.

Nisa Nilsu, “Artık kısıtlamaya bağlı kalmadan dışları çıkmak istiyorum. Vatandaşlar kurallara uysun. Biz çocuklar olarak üstümüze düşen görevi yapıyoruz” dedi.

Parkta oyun oynamanın keyfine varan Melis Karakaya ise, “Sürekli evde olmaktan çok sıkıldık. Eski günlerimize geri dönüp arkadaşlarımla buluşmak istiyorum. Hep bilgisayarın başında oturuyoruz. Okula da gidemiyoruz. Kısıtlamasız hayat istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 225 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.