Cumhuriyet Meydanı’nda izdihama dayanamadı

Cumhuriyet Meydanı’nda izdihama dayanamadı

Gözde Yağcı“Kentsel Tasarım Yolları” projesi kapsamında 81 yıl sonra ilk kez yenilenen Cumhuriyet Meydanı yeni yılda izdihama uğradı. Düzenleme yapılan Cumhuriyet Meydanı yeni yıl için süslendi ve vatandaşların ilgi odağı oldu.Fotoğraf çekilmek için sıraya giren vatandaşların izdihamına uğrayan meydanda istenmeyen bir kaza meydana geldi. Fotoğraf çekilmek için bekleyen bir vatandaş mermer zeminin çökmesi sonucu zemin boşluğuna düştü.Çevredeki...

A+A-

Gözde Yağcı

“Kentsel Tasarım Yolları” projesi kapsamında 81 yıl sonra ilk kez yenilenen Cumhuriyet Meydanı yeni yılda izdihama uğradı. Düzenleme yapılan Cumhuriyet Meydanı yeni yıl için süslendi ve vatandaşların ilgi odağı oldu.

Fotoğraf çekilmek için sıraya giren vatandaşların izdihamına uğrayan meydanda istenmeyen bir kaza meydana geldi. Fotoğraf çekilmek için bekleyen bir vatandaş mermer zeminin çökmesi sonucu zemin boşluğuna düştü.

Çevredeki vatandaşların yardımıyla çıkarılan şahıs yoğun kalabalığa rağmen meydanda ambulans, polis, bekçi ve zabıta olmamasına isyan ederek tepki gösterdi. Etrafın kalabalık olması dolayısıyla çöken mermer sayısı arttı.

Öte yandan belediyeyi arayan vatandaşın çağrısına cevap gelmeyince çözümü meydanda bulunan yeni yıl süslemesi olarak kullanılan çiçeği çöken zeminin üzerine koyarak kapatabildiler.

Bu haber toplam 226 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.