“Cumhuriyetin 2. yüzyılına güvenle yürüyoruz”

“Cumhuriyetin 2. yüzyılına güvenle yürüyoruz”

Muğla Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu olarak göreve gelmelerinin 1’inci yılı dolasıyla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu bir mesaj yayınladı.Cumhuriyetin 2’inci yüzyılına güvenle yürüdüklerini belirten Zeybekoğlu yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:“1 yıllık süreçte partimizin 37. Kurultayı’nda kabul ettiği, İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’nde, Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırma görevini Muğla’da kökleştirmek,...

A+A-

Muğla Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurulu olarak göreve gelmelerinin 1’inci yılı dolasıyla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyetin 2’inci yüzyılına güvenle yürüdüklerini belirten Zeybekoğlu yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“1 yıllık süreçte partimizin 37. Kurultayı’nda kabul ettiği, İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’nde, Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandırma görevini Muğla’da kökleştirmek, örgütlemek için elimizden geleni yaptık. Bunu daha çok gençleşerek, kadınlara daha çok yer vererek yapmaya çalıştık. Vatandaşlarımıza eşitlik, özgürlük ve adalet getiren bir iktidara giden yolu her geçen gün büyük bir azimle döşediğimize inanıyoruz. AKP İktidarı her gün çürümekte, kendi çürürken ülke kaynaklarını da çarçur etmektedir. Vatandaşın payına ise sadece yoksulluk ve zulüm düşmektedir. AK Parti iktidarı üretmeyen, savurgan, liyakatsiz, yandaşları koruyan ve dışa bağımlı bir politika izlemektedir. Vatandaşlarımızın pandemi ile katmerlenen ekonomik kriz altında ezilmesinin esas nedeni budur. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye yaratmanın yolu, Cumhuriyetin kuruluş ilkelerine bağlı, kuvvetler ayrılığına dayalı demokratik, laik, sosyal hukuk devleti esaslarına sarılmaktan geçiyor. Tek güvencemiz ve umudumuz yine halkımızın azim ve kararlılığıdır. Muğla CHP İl Yönetim Kurulu ilk yılında olduğu gibi, bundan sonra da bu azim ve kararlığı büyütmek için çabalayacaktır.”                                                                                                                          

Bu haber toplam 315 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.