Dağcılar 23 Nisan’ı zirvede kutladılar

Dağcılar 23 Nisan’ı zirvede kutladılar

Dağcılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, 22 Nisan’da,  Aydın’ın yüksek dağlarından biri olan Latmos’taki Tekerlek Tepe’ye bin 400 metre zirve tırmanarak kutladılar.  Dağcılar, zirve defterine günün önemini yazıp imza attılar.Dağcılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kısmi kısıtlamaya alınması dolaysıyla, 22 Nisan’da,  Aydın’ın yüksek dağlarından biri olan LatmosTtaki Tekerlek tepeye 1400 metre zirve...

A+A-

Dağcılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, 22 Nisan’da,  Aydın’ın yüksek dağlarından biri olan Latmos’taki Tekerlek Tepe’ye bin 400 metre zirve tırmanarak kutladılar.  Dağcılar, zirve defterine günün önemini yazıp imza attılar.

Dağcılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kısmi kısıtlamaya alınması dolaysıyla, 22 Nisan’da,  Aydın’ın yüksek dağlarından biri olan LatmosTtaki Tekerlek tepeye 1400 metre zirve tırmanarak kutladılar. Burada bayrak açıp zirve defterini günün önemini yazıp imza attılar.

Tırmanışa, Yatağan ASFAD Derneği Dağcılık Kulübü üyesi Coşkun Aktaş, rehberliğimde Muğla’da faaliyet gösteren dağcılık kulüplerinden, Fikret İrez, Nursel Ölmez ve Erhan Öztürk katıldı.

Yatağan ASFAD Derneği Dağcılık kulübü üyesi Coşkun Aktaş, “Dağcılar olarak sürekli ülkenin en yüksek dağlarına tırmanmaya devam ediyoruz.  Doğa ile iç içe olmak çok güzel bir duygu. Bu tür faaliyetleri herkese öneriyoruz. Sağlıklı kalmak doğa ile iç içe olmak için bize katılın. Dağ temiz hava, dağ spor, dağ sağlıklı kalmak, herkesi bekliyoruz” dedi.

Bu haber toplam 231 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.