Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Haydi Hep Birlikte Muğla'yı Turuncudan Maviye Boyayalım” etkinliği kapsamında, Dalaman Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri taşıdıkları dövizlerle, “Mavi En Çok Muğla’ya yakışır” diyerek farkındalık oluşturmak için caddeleri dolaştı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Haydi Hep Birlikte Muğla'yı Turuncudan Maviye Boyayalım” etkinlikleri farkındalık çalışmalarıyla devam ediyor.

Marmaris’te bayram öncesi güvenlik toplantısı
Marmaris’te bayram öncesi güvenlik toplantısı
İçeriği Görüntüle

Muğla’nın Dalaman İlçesi Cumhuriyet İlkokulu 3/D Sınıfı öğrencileri taşıdıkları dövizlerle Okul Müdürü Bayram Avcı, Müdür Yardımcısı Fatih Altay, Okul Rehber Öğretmeni İlkay Mollavelioğlu ve Sınıf Öğretmenleri Gülin Abay gözetiminde “Mavi En Çok Muğla' ya yakışır” diyerek farkındalık oluşturmak için caddeleri dolaştı.

Etkinliğe Cumhuriyet İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Ertuğrul da eşlik etti.