Dalaman’da polislerden iftar yemeği

Dalaman’da polislerden iftar yemeği

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179. yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar yemeği programı düzenledi.

A+A-

Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 179. yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle anlamlı bir iftar yemeği programı düzenledi. İftar yemeği; Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta ve eşi Dr. Derya Yakuta, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Garnizon Komutanı Hava Silah Sistem Albay Halil Gökçe ve eşi, Belediye Başkanı Sezer Durmuş ve eşi, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Bu özel günde, polis teşkilatının fedakâr çalışmaları ve toplum içindeki önemli rolü vurgulanırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Polis Haftası, polislerin halkla ilişkilerini güçlendirmek ve toplumda farkındalık oluşturmak adına önemli bir fırsat olarak değerlendirildi. İftar yemeği, hem teşkilat mensuplarının hem de ilçe halkının katılımıyla, dayanışma ve hizmet ruhunun güçlendiği bir atmosferde geçti.

Bu haber toplam 158 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.