Datça açıklarında tekne alabora oldu

Datça açıklarında tekne alabora oldu

Buse Nil TokurMuğla’nın Datça ilçesinde balık tutmak için açıldıkları denizde, teknenin alabora olması sonucunda 5 gençten 4’ü kurtulurken  hala kayıp olan Yankı Kocabaş için  arama çalışması başlatıldı.Edinilen bilgiye göre,Burak Ballı, Erkan Korkut, Tuna Kocabaş, Kenan Kargın ve Yankı Kocabaş balık tutmak için gece saatlerinde denize açıldı. Bir süre sonra kötü hava şartları nedeniyle tekne alabora oldu. İddiaya göre, dalgalı...

A+A-

Buse Nil Tokur

Muğla’nın Datça ilçesinde balık tutmak için açıldıkları denizde, teknenin alabora olması sonucunda 5 gençten 4’ü kurtulurken  hala kayıp olan Yankı Kocabaş için  arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre,Burak Ballı, Erkan Korkut, Tuna Kocabaş, Kenan Kargın ve Yankı Kocabaş balık tutmak için gece saatlerinde denize açıldı. Bir süre sonra kötü hava şartları nedeniyle tekne alabora oldu. İddiaya göre, dalgalı denizde kaybolan Yankı Kocabaş’ı arkadaşları kurtarmaya çalışırken, dalgalar nedeniyle Kocabaş arkadaşlarına tutunamayarak dalgalı denizde tekrar kayboluyor. 

Haber alınamayan Yankı Kocabaş için, Milas, Ören ve Datça’dan gelen arama kurtarma ve Jandarma ekiplerince arama çalışmaları devam ediyor.

Bu haber toplam 259 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.