DATÇA ATATÜRK KUPASININ ŞAMPİYONU YAZISPOR

DATÇA ATATÜRK KUPASININ ŞAMPİYONU YAZISPOR

NEVAL ARSLAN // 8’inci Geleneksel Datça Belediyesi 19 Mayıs Atatürk Kupası Ergun Kara Futbol Turnuvası 11 takımın katılımı ile gerçekleştirildi. Final maçında İskele Gençlikspor’u 2-1 mağlup eden Yazıspor turnuvanın şampiyonu oldu.

A+A-

Muğla’nın Datça İlçesinde Belediye tarafından düzenlenen Geleneksel 19 Mayıs Atatürk Kupası Ergun Kara Futbol Turnuvası 11 takımın katılımı ile gerçekleştirildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın finalinde Yazıspor ile İskele Gençlikspor karşılaştı.

blue-and-white-light-professional-static-quote-general-news-twitter-post-13.png

Final maçını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Datça İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun, CHP Belediye Meclis Üyesi Tugay Eser ile çok sayıda sporsever izledi.

İskele Gençlikspor karşısında uzatmalarda attığı gol ile maçı 2-1 kazanan Yazıspor futbolcuları, maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

blue-and-white-light-professional-static-quote-general-news-twitter-post-12.png

Yazıspor Başkanı Evgin Ayaydın, Yazıspor Teknik Dİrektörü Mert Yalçın ve Yazıspor Kaptanı Semih Sönmez maç sonunda yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bu zamana kadar ilk kez şampiyonluk yaşadık. Çok mutluyuz. Bundan sonra da sürekli finalde olacağımızdan eminiz.”

Bu haber toplam 678 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.