Datçalı Ülkücüler gençlerin yanında

Datçalı Ülkücüler gençlerin yanında

Neval Çolak ArslanDatça Ülkü Ocakları Yaka Mahallesi’nde okul bahçesine diktikleri fidanların ardından okul kütüphanesine de el attı.Datça Ülkü Ocakları Başkanı Yiğit Badal, Yaka Mahallesi gençlerinin isteği üzerine ihtiyaç duyulan kitap raflarının montajını yaparak, lise, üniversite hazırlık kitaplarını, Türk ve Dünya klasiklerinin yer aldığı kitapları da yerleştirerek geleceğin teminatı gençler için güzel bir alan yarattıklarını...

A+A-

Neval Çolak Arslan

Datça Ülkü Ocakları Yaka Mahallesi’nde okul bahçesine diktikleri fidanların ardından okul kütüphanesine de el attı.

Datça Ülkü Ocakları Başkanı Yiğit Badal, Yaka Mahallesi gençlerinin isteği üzerine ihtiyaç duyulan kitap raflarının montajını yaparak, lise, üniversite hazırlık kitaplarını, Türk ve Dünya klasiklerinin yer aldığı kitapları da yerleştirerek geleceğin teminatı gençler için güzel bir alan yarattıklarını dile getirdi.

Ardından, Mesudiye Mahallesi gençlerinin spor yapabilmeleri için el birliği ile futbol sahalarını yapan Datçalı Ülkücüler, “Atıl durumdaki araziyi temizleyerek yola çıktığımız bu fikirde, geçmiş günlerin güzel anılarında olduğu gibi gençlerin pandemi sonrasında tekrar oyunlar oynayarak sosyalleşmesini istedik. Datça halkının isteklerine bir bir koşmaya bu yolda söz verdik” diye konuştular.

Bu haber toplam 217 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.