Denetimler devam ediyor

Denetimler devam ediyor

Ülke genelinde Korona virüs denetimlerinin devam ettiği belirtildi. Valiliklere gönderilen genelge ile il ve ilçeler, 06 Kasım ile 13 Kasım Günleri arasında, toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, pazaryerleri ve kalabalık cadde, bulvar ve sokaklarda, kapsamlı denetimler gerçekleştirildiğinin bilgisi paylaşıldı.Günlük yaklaşık olarak; 42.407 personelin görev aldığı,12.927 denetim ekibi tarafından gerçekleştirilen denetimlerin sonucunda:67.689 şehirlerarası...

A+A-

Ülke genelinde Korona virüs denetimlerinin devam ettiği belirtildi. Valiliklere gönderilen genelge ile il ve ilçeler, 06 Kasım ile 13 Kasım Günleri arasında, toplu ulaşım araçları, ticari taksiler, pazaryerleri ve kalabalık cadde, bulvar ve sokaklarda, kapsamlı denetimler gerçekleştirildiğinin bilgisi paylaşıldı.

Günlük yaklaşık olarak; 42.407 personelin görev aldığı,12.927 denetim ekibi tarafından gerçekleştirilen denetimlerin sonucunda:

67.689 şehirlerarası toplu ulaşım aracı, 152.261 şehir içi toplu ulaşım aracı, 73.847 ticari taksi, 12.627 pazar yeri veya semt pazarı,500.863 kalabalık cadde, bulvar ve sokaklar üzerinde bulunan iş yerleri kontrol edildiği belirtildi.

Gerçekleşen denetimlerde tedbirlere aykırı hareket eden 991 şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım aracı ile ticari taksiler seferlerden men edilirken, gelen bilgiler arasında, tedbirlere uymayan 36.873 işyerinin uyarıldığı, 107 iş yerinin de faaliyetten men edildiği açıklandı.

Maske zorunluluğuna uymayan kişi sayısı, 40.857 olarak kayıtlara geçerken, HES kodu olmadığı tespit edilen kişi sayısının 389 kişi olduğu bildirildi.

Corona virüs tedbirlerine aykırı hareket eden kişi, işyeri, işletme ve fabrikalara idari para cezası uygulandığının bilgisi alınırken, corona virüs tedbirlerine uymadığı tespit edilen 4.922 kişi ve işletmeler hakkında da suç duyurusu yapıldığı belirtildi.

Bu haber toplam 218 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.