Denetimler kapsamında 438 kişiye işlem yapıldı

Denetimler kapsamında 438 kişiye işlem yapıldı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Covid-19 tedbirleri kapsamında il genelinde ekip ve personellerce yapılan denetimler kapsamında, 278 şehir içi toplu taşıma aracı ve şehirlerarası yolcu otobüsü, 56 ticari taksi, 3 bin 169 HES kodu kontrol edilen vatandaş, 640 izolasyona tabi olan vatandaşlar, 168 market ve büfeler, 317 işyeri, 67 lokanta, restoran, kafe vb. yerler denetlendi.Denetimler kapsamında kısıtlamalara uymayan 438 kişiye işlem yapılarak,...

A+A-

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Covid-19 tedbirleri kapsamında il genelinde ekip ve personellerce yapılan denetimler kapsamında, 278 şehir içi toplu taşıma aracı ve şehirlerarası yolcu otobüsü, 56 ticari taksi, 3 bin 169 HES kodu kontrol edilen vatandaş, 640 izolasyona tabi olan vatandaşlar, 168 market ve büfeler, 317 işyeri, 67 lokanta, restoran, kafe vb. yerler denetlendi.

Denetimler kapsamında kısıtlamalara uymayan 438 kişiye işlem yapılarak, tutanak tutuldu.

6 bin 763 aracın sorgusu yapılarak, eksikliği görülen araçlara çeşitli konulardan gerekli işlemler yapıldı. Öte yandan, sokağa çıkma yasağı uygulaması ile birlikte yolculuk yapan vatandaşlara yol izin belgesi kontrolleri devam etti. Ayrıca gün içerisinde birçok vatandaşa Covid-19 salgını ile ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesi konusunda tavsiyelerde bulunuldu. İl ve ilçe merkezlerinde vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlarda ekipler tarafından anons yapılarak, Covid-19 ikazları kesintisiz bir şekilde devam etti.

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.