DENİZİN KIZLARI AVRUPA KUPASINDA TUR PEŞİNDE

DENİZİN KIZLARI AVRUPA KUPASINDA TUR PEŞİNDE

Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası temsilcimiz Armada Praxis Yalıkavak Spor, 3. Tur rövanş mücadelesi için kendi evinde SSV Brixen Sudtirol takımı ile karşılaşacak.

A+A-

19 Kasım Pazar Günü saat 17:00’da yapılacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor - SSV Brixen Sudtirol karşılaşması öncesi  gerçekleştirilen antrenmanı Bodrum Protokolü ve İlçenin Önde gelen isimleri izledi.

 Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve Bodrumda hizmet veren diğer Oda Başkanları denizin kızlarına başarılar dileklerini sundular.

buyuk-img-8007.jpeg

MAÇI GURURLU İZLEYECEĞİZ

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, Bodrum Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Dumruk'un İzlediği antrenmanda Bodrum Kaymakamı  ÇİT, “ Sizlerle gurur duyuyoruz. İtalya’da gösterdiğiniz başarıyı burada ve bundan sonrasında gerçekleştireceğiniz müsabakalarda da göstereceğinizi umut ediyorum. Pazar günü sizi gururla izleyeceğiz. Bodrum adına sizlere teşekkür ederim “dedi.  Bodrum Belediye başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’da “Denizin Kızlarına” başarılar diledi.

SAHAYA AVANTAJLI ÇIKACAĞIZ

Armada Praxis Yalıkavak Spor- SSV Brixen Sudtirol karşılaşması öncesi bir açıklama YAPAN ANTRENÖR Kıvanç Özcan “Öncelikle İtalya’da oynadığımız karşılaşmada rakibimizi 9 sayı farkla alarak sahaya çıkmak bizim için gerçekten önemli bir avantaj. Ancak İtalya’nın lig birincisi bir takım olduğunu da unutmamak lazım. Maçta seyirci desteği bizim için çok önemli. 8 günde oynayacağımız üçüncü maç olduğundan, saha avantajı ve seyirci avantajı ile bu maçı da kazanarak, EHF’de ilk 16 takım arasında yer almak hedefimiz. Seyretmesi keyifli ve heyecanlı bir maç olacağını düşünüyorum. Bu nedenle Bodrum’da yaşayan herkesi, 19 Kasım Pazar günü saat 17:00’da salonda bizlere destek olmaları için davet ediyorum. Ayrıca bugün burada olarak bizlerle başarılar dileklerini sunan siz değerli yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.