DEPREM BÖLGESİ İÇİN KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

DEPREM BÖLGESİ İÇİN KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremin ardından yapılan kan bağışı çağrısına Muğlalılar yoğun ilgi gösterdi. Muğla’nın Menteşe ilçesi Kurşunlu Camii meydanındaki Kızılay Kan Bağış Merkezi’nde Baro Başkanı Levent Akgün de depremzedeler için kan bağışında bulundu.

A+A-

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem birçok ilde etkili olurken, çok sayıda bina yıkıldı.

Depremde çok sayıda vatandaş hayatını kaybederken, birçok kişi de yaralandı. Depremin ardından Türk Kızılay'ı vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu.

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın kan bağışı çağrısına Muğlalılar yoğun ilgi gösterdi.

Depremzedeler için yapılan kan bağışı çağrısının ardından Muğlalılar, Menteşe ilçesi Kurşunlu Camii meydanındaki Kızılay Kan Bağış Merkezi’ne akın etti.

Muğla Kızılay Kan Bağışı Merkezi'ne gelen vatandaşlar, kan bağışında bulunmak için kuyrukta bekledi.

Muğla Baro Başkanı Levent Akgün de depremzedeler için kan bağışında bulundu.

whatsapp-image-2023-02-06-at-14-40-48.jpeg

Türkiye Genelinde kan bağışı kampanyası başlatıldığını söyleyen Türk Kızılay Menteşe Şube Başkanı Kenan Gürbüz, “Bu çağrıya Baro Başkanımız Levent Bey duyarsız kalmadı. Aynı zamanda deprem bölgesi için bağış kampanyası da başlattık. Vatandaşlarımız kullanmadıklarını sobalarını, kıyafetlerini, battaniyeleri şubelerimize ulaştırabilirler. Ben şimdiden duyarlılık gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-02-06-at-15-26-06-1.jpeg

“BÖYLE DÖNEMLERDE TÜRK MİLLETİ OLARAK BİRLİK VE BERABERLİĞİ ORTAYA KOYMAMIZ GEREKİYOR”

Muğla Baro Başkanı Levent Akgün ise, “Ülkemizin yaşamış olduğu deprem felaketi nedeniyle maalesef çok üzgünüz. Kayıplarımız var. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Göçük altında birçok vatandaşımız kurtarılmayı bekliyor. Böyle dönemlerde Türk milleti olarak birlik ve beraberliği ortaya koymamız ger–ekiyor. Muğla Barosu olarak kan bağışına destek olmak istedik. Bir an evvel bu bağışın sonuca erip ilgili yerlere ulaştırılmasını temenni ediyoruz. Ülkemizin bağı sağolsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.