Deprem simülasyon tırı Marmaris’te

Deprem simülasyon tırı Marmaris’te

Marmaris Atatürk Meydanı'na konuşlandırılan Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD)simülasyon tırında uzmanlar deprem anında ne yapılması gerektiğini anlattı.1-7 Mart Deprem Haftası ve 2021 Afet Eğitim Yılı kapsamında Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Muğla’ya İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı kanalıyla deprem simülasyon tırını istendi.İlk olarak, Marmaris Atatürk Meydanı'na konuşlandırılan Afet...

A+A-

Marmaris Atatürk Meydanı'na konuşlandırılan Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD)simülasyon tırında uzmanlar deprem anında ne yapılması gerektiğini anlattı.

1-7 Mart Deprem Haftası ve 2021 Afet Eğitim Yılı kapsamında Muğla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Muğla’ya İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı kanalıyla deprem simülasyon tırını istendi.

İlk olarak, Marmaris Atatürk Meydanı'na konuşlandırılan Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD)simülasyon tırında uzmanlar deprem anında ne yapılması gerektiğini anlatıldı.

Simülasyon tırını ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Ülkemizde yaşanmış şiddetli depremlerin canlandırıldığı simülasyon tırında deprem eğitimi için çok önemli bilgiler veriliyor. Ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.