DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN MUĞLALI JANDARMA BAŞÇAVUŞ VE KIZI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDILAR

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN MUĞLALI JANDARMA BAŞÇAVUŞ VE KIZI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDILAR

Muğlalı Jandarma Başçavuş Mehmet Dağdelen ve 22 yaşındaki kızı Melisa Dağdelen, Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.Dağdelen ve kızı Menteşe’nin Kafaca Mahallesinde Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

A+A-

Hatay İl Jandarma Komutanlığında görevli Başçavuş Mehmet Dağdelen, eşi Gül Dağdelen ve kızları Melisa ile Elif Mira Dağdelen, Kahramanmaraş merkezli depremde evlerinin yıkılması sonucu enkaz altında kaldı.

whatsapp-image-2023-02-10-at-14-59-19.jpeg

GÜL DAĞDELEN VE ELİF MİRA HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Başçavuş Mehmet Dağdelen ve 22 yaşındaki kızı Melisa Dağdelen enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Dağdelen’in eşi Gül Dağdelen ve kızları Elif Mira ise enkaz altından sağ olarak çıkarılıp Mersin’deki hastanede tedavi altına alındı.

Mehmet Dağdelen ve kızının naaşı dün Mersin il Jandarma Komutanlığı’nda yapılan törenin ardından, memleketleri Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kafaca Mahallesi’ne getirildi.

Menteşe’nin Kafaca Mahallesinde, Dağdelen ve kızı Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze namazına Astsubay Başçavuş Dağdelen'in babası Kamil Dağdelen, annesi Sultan Dağdelen ve yakınlarının yanı sıra Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bu haber toplam 751 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.