Dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kültür dünyasında çalışmalarıyla önemli bir yer edinen ve yakın zamanda hayatını kaybeden yazar ve eğitmen Asım Gültekin anısına öykü yarışması düzenlendi.  Muğla’dan yarışmaya“Bir Sonbahar Öyküsü” konusu ile katılan ve 13-17 yaşkategorisinde başarı gösteren Songül Baykara ve Ekin Çallı hediyelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın elinden aldı.Başarı elde eden geçlere D&R’dan...

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kültür dünyasında çalışmalarıyla önemli bir yer edinen ve yakın zamanda hayatını kaybeden yazar ve eğitmen Asım Gültekin anısına öykü yarışması düzenlendi.  Muğla’dan yarışmaya“Bir Sonbahar Öyküsü” konusu ile katılan ve 13-17 yaşkategorisinde başarı gösteren Songül Baykara ve Ekin Çallı hediyelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ın elinden aldı.

Başarı elde eden geçlere D&R’dan kitap hediye çeki ve Milli Forma Hediye edilirken, ödül alan gençlere Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün gönüllüleri yeleği giydirildi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Gençlik ve Spor il müdürlüğümüz olarak gençlerimize gerek spor alanında gerek yurt hizmetleri alanında gerekse de sosyal kültürel yönden geliştirilerek hayata hazırlanmaları, topluma faydalı çalışkan, üretken birey olmaları vatanını ve milletini sevmeleri ve de ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmaları yönünde gençlik merkezlerimizde çok çeşitli gençlere yönelik sosyal, kültürel, sanatsal etkinlikler düzenliyoruz. Bu amaca uygun olarak bakanlığımız tarafından Asım Gültekin öykü yarışması düzenlendi. Bu yarışmaya ilimizden 2 gencimiz dereceye girdiler. Bakanlığımızdan kendilerine gönderilen hediye çeklerini başarılı gençlerimize takdim ettik. Songül Baykara ve Ekin Çallı isimleri gençlerimiz hepimizi gururlandırdı. Bu geçlerimizi Gençlik ve

Spor İl Müdürlüğü olarak desteklemeye teşvik etmeye devam etme amacındayız. Burada ekibimizle, ailelerle birlikte toplandık. Hediye çeklerinin yanı sıra küçük hediyelerimizi takdim ederek kendilerine teşekkür ettik. Ekibimizle birlikte çalışmalarımız devam edecek. Gençlerimizin başarılarının devamını diliyorum. Pandemi kuralları çerçevesinde gençlik merkezlerimizde her türlü çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.