“Dermy Loop” müşterilerini bekliyor

“Dermy Loop” müşterilerini bekliyor

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Dermy Loop krem satış ofisi ve laboratuvarı hizmete açıldı. Muğla’nın ilk ve tek krem laboratuvarı olan Dermy Loop işletme sahibi Aslı Dağdibi, krem başta olmak üzere tüm kozmetik ürünlerinin yer aldığını söyledi.Sinan BoyacıSinem KarakayaMuğla’nın Menteşe ilçesinde işletmesini Aslı Dağdibi’nin yaptığı ilk ve tek Dermy Loop krem satış ofisi ve laboratuvarı Türer Çarşısı içinde hizmet vermeye başladı....

A+A-

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Dermy Loop krem satış ofisi ve laboratuvarı hizmete açıldı. Muğla’nın ilk ve tek krem laboratuvarı olan Dermy Loop işletme sahibi Aslı Dağdibi, krem başta olmak üzere tüm kozmetik ürünlerinin yer aldığını söyledi.

Sinan Boyacı

Sinem Karakaya

Muğla’nın Menteşe ilçesinde işletmesini Aslı Dağdibi’nin yaptığı ilk ve tek Dermy Loop krem satış ofisi ve laboratuvarı Türer Çarşısı içinde hizmet vermeye başladı. Krem başta olmak üzere tüm kozmetik ürünlerinin yer aldığı ofiste ilerleyen süreçte başka ürünlerde yer alacak.

Pandemi kuralları çerçevesinde görkemli açılış töreninde kremler hakkında bilgi veren işletme sahibi Aslı Dağdibi, “Kozmetik ürünler başta olmak üzere çıkış ürünümüz olan kremler yapıyoruz. Kaşıntı, kuruluk ve pullanmaya çok güzel dönüşler aldık. Kırışıklık, cilt tonu eşitleme, cilt rengi açma gibi birçok faydası var. İlerleyen süreçte başka ürünlerde hizmete sunacağız. Bu kremin içinde Hindistan cevizi yağı, saf zeytinyağı, shea yağı, e vitamini, tatlı badem yağı, kakao, susam yağı, gliserin, vanilya yağı, çay ağacı yağı, limon özü ve biberiye var. İçeriğindeki doğal yağlarla cildi nemlendirir ve besler” dedi.

MUĞLA’DA BİR İLK

Muğla’da ilk ve tek krem laboratuvarı olarak hizmete girdiklerini söyleyen Dağdibi, Muğla’ya sunacakları kremin özelliklerini anlatarak, “Cildi yapılandırır, cilt hücrelerini yeniler, sivilce oluşumunun önüne geçer, cilt lekelerini azaltır ve yaraların iyileşmesine yardımcı olur. Cildi canlandırır, cilt tonunu eşitler. Düzenli kullanımda sedef ve egzamayı iyileştirdiği gözlenmiştir. Güneşin zararı UV ışınlarından korur. Cilt kanserini önlemeye yardımcı olur. Kapımız herkese açık. Müşterilerimizi bekliyoruz. Muğlalılara bu kremi sevdireceğiz ve faydalarını göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 528 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.