Doğramacı aday adaylığını açıkladı

Doğramacı aday adaylığını açıkladı

CHP Menteşe Belediye Meclis üyesi Teslime Güven Doğramacı, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Menteşe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Doğramacı, “Menteşe için çok güzel projelerim var. Birikimlerimin hepsini doğduğum bu coğrafyaya hizmet olarak döndürmek istiyorum.” dedi.

A+A-

CHP Menteşe Meclis Üyeliği yapan Teslime Güven Doğramacı, CHP Menteşe İlçe Başkanlığı’nda Menteşe Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

“KADIN ADAYLARIMIZIN ÇOĞALMASINI ARZU EDİYORUZ”

Teslime Güven Doğramacı aday adaylığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Zor bir karar oldu. Kadının güçlü olması gerektiği, hak ettiği yerde olması gerektiği noktasından çıkışla kadın adaylarımızın çoğalmasını arzu ediyoruz. 5 yıllık tecrübemiz sabit belediyede. Muğla için iyi hizmetler yapabileceğimize inanıyoruz. Kendimize güveniyoruz. Bu birikimi Menteşe halkına hizmet olarak döndürme kararı aldım. Bu olda umarım her şey mut ettiğimiz gibi gider. Diğer tüm adaylar birbirinden değerli insanlar. Herkesin yolu açık olsun. Eminim kim hak ediyorsa o kazanacaktır ve Menteşe’ye en iyi hizmeti verecektir. Bana şans verilmesini arzu ederim. Menteşe için çok güzel projelerim var. Birikimlerimin hepsini doğduğum bu coğrafyaya hizmet olarak döndürmek istiyorum. Herkese teşekkür ederim.”

Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.