DOĞRU PARTİ SEYDİKEMER KONGRESİ YAPILDI

DOĞRU PARTİ SEYDİKEMER KONGRESİ YAPILDI

İlçe kongrelerini tek tek tamamlayan Doğru Parti, Seydikemer İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Gizem Saatcı Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi.Kongreye Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Şentürk’ün beraberinde Doğru Parti Muğla Kurucular Kurulu Üyesi Osman Yücel, Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, Doğru Parti Menteşe İlçe Başkanı Mehmet Karalı,...

A+A-

İlçe kongrelerini tek tek tamamlayan Doğru Parti, Seydikemer İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Gizem Saatcı Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreye Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Şentürk’ün beraberinde Doğru Parti Muğla Kurucular Kurulu Üyesi Osman Yücel, Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, Doğru Parti Menteşe İlçe Başkanı Mehmet Karalı, Doğru Parti Fethiye İlçe Başkanı Nurgül Demirezen, Doğru Parti Menteşe Kurucu İlçe Başkanı Zafer Kaan ve partililer katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimde Gizem Saatcı Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi.

DOĞRU YOLDA İLERLEMEYE DOĞRU PARTİ OLARAK HAZIRIZ

Doğru yolda ilerlemeye Doğru Parti olarak hazır olduklarını belirten Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanı Gizem Saatcı, “Neden müzisyen bir sanatçı olarak burada bu kürsüde bu konuşmayı yapıyorum? Neden siyasete atıldım diye eleştirilere maruz kalıyorum. Kardeşim bir pandemide 434 tane müzisyenin intihar ettiği ve hükümetin buna kayıtsız kaldığı bir ortamda mecbur hissettim. Kore Gazilerimiz, Afganistan’a gönderilen askerlerimiz var ya ikinci kurtuluş savaşını hep beraber vereceğiz. Bu kurtuluş savaşı içerisinde de ben bu mecburiyeti bir anne olarak bir sanatçı olarak gönülden hissettim. Doğru yolda ilerlemeye Doğru Parti olarak hazırız. Şunu sormak istiyorum işlerine gelince para var. İşlerine gelmeyince para yok. Tek adamlık rejimini aşağıya indireceğiz” dedi

BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN DOĞRU PARTİ’Yİ İKTİDAR YAPACAĞIZ

Büyük Türkiye için Doğru Parti’yi iktidar yapacaklarına dikkat çeken Doğru Parti İl Başkanı Cahit Karagöz, “Görevler alınarak devredilerek gitmezse seçime gerek kalmaz. Biliyorsunuz ki bugün seçeceğiniz çalışma arkadaşlarımız ile birlikte, hepimiz hep beraber Türkiye Cumhuriyeti’ni halkın Cumhuriyeti devletini de hukuk devleti yapmak için hep beraber gayret göstereceğiz. Yine hep beraber Türkiye Cumhuriyeti Devletini, halkını dün olduğu gibi bugün de düşünerek, refaha, saadete, mutluluğa götürecek hale getireceğiz. Yine hep beraber yüzde 50’si güvenlikten yoksun olan vatandaşına kadar bu şemsiyeyi genişletip, herkesi yarına kaygıyla değil, güvenle bakmasını sağlayacağız. Biz geçmişe saplanmış değiliz, geçmişten tecrübe alıyoruz. Bizim kişilerle bir mücadelemiz yok. Bu ülkenin hukukunu yok edenler, bizi silmeyi başarabilmişler midir? Arkamızda durursanız Demokrat Büyük Türkiye için Doğru Parti’yi iktidar yaparız. Biz milletimizin önündeyiz. Birilerinin alnında bunlar yazılı, bizimse alnımız ak, yüzümüz ak ve başımız dik. Yalnız hemen bundan rahatlayıp, iktidarı cebinize koymuş görmeyin. Bir de Türkiye’nin, Muğla’nın en ücra köşesinden kalkıp gelip “ Biz varız, biz halkız, biz Doğruyuz, biz ülkenin geleceğinin teminatı, bu ülkenin sahibiyiz” diyen kişilerin hakkını vereceksiniz. Gelin önümüzde sandık vardır. Sandık olacaktır. Ve sandık ummadığınız bir anda olacaktır. Biz onun için parti içinde tepeden tırnağa, tırnaktan tepeye yeniden güçlenmeyi sağlayacağız. Bizim işimiz bitmiyor, işimiz başlıyor. Onun içindir ki Cenab’ı Allah’ın bize verdiği güçle, bütün iyi niyetle ve bütün olanaklarla her şeyimizi bu davanın içine koymuş ve samimiyet ile bu davanın içindeyiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 335 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.