Dolandırıcılıkta 3 gözaltı

Dolandırıcılıkta 3 gözaltı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 3 şahıs (L.K.(yabancı uyruklu) F.S.Ş ve M.A.Ş.) savcı talimatı ile gözaltına alındı.Fethiye Kom Grup Amirliğince yapılan araştırma da ve müşteki beyanlarında N.K. (84) isimli şahsa ait 111 adet taşınmazın kendisinin rahatsızlığı dolayısıyla L.K.(yabancı uyruklu), F.S.M, M.A.Ş, M.S.B, H.K ve S.U.Ş. şahıslara herhangi bir ücret ödemeden Tapu Müdürlüğünden...

A+A-

Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 3 şahıs (L.K.(yabancı uyruklu) F.S.Ş ve M.A.Ş.) savcı talimatı ile gözaltına alındı.

Fethiye Kom Grup Amirliğince yapılan araştırma da ve müşteki beyanlarında N.K. (84) isimli şahsa ait 111 adet taşınmazın kendisinin rahatsızlığı dolayısıyla L.K.(yabancı uyruklu), F.S.M, M.A.Ş, M.S.B, H.K ve S.U.Ş. şahıslara herhangi bir ücret ödemeden Tapu Müdürlüğünden ‘bağış ve satış’ yoluyla şahısların kendi üzerlerine geçirdikleri öğrenildi. Üzerlerine geçirilen taşınmazların üçüncü şahıslara satarak aldıkları lüks araçlar ve zengin bir yaşam sürmeye başladıklarının anlaşılması üzerine yapılan operasyonda kurumlarla yapılan yazışmalar neticesinde gerekli tespitler yapıldı.

N.K isimli şahıs Muğla Adli Tıp Kurumuna götürülerek “Algılama, hafıza, bilişsel yeti zayıflığı” olduğu ispatlanması üzerine, Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda Grup Amirliğince gerçekleştirilen operasyon neticesinde 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilere nitelikli dolandırıcılık suçundan işlem yapıldı. L.K, F.S.Ş ve M.A.Ş isimli şüpheliler ilgili savcı talimatı gereğince gözaltına alınmıştır.

Bu haber toplam 239 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.