DOMATES VE YAŞ SEBZE ÜRETİCİLERİNE MÜJDE

DOMATES VE YAŞ SEBZE ÜRETİCİLERİNE MÜJDE

Fethiye, Seydikemer ve Dalaman başta olmak üzere, domates üreten çiftçilerin bir süredir kotayla ilgili yaşadığı mağduriyete, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan çiftçilerin müjdeli haber geldi.AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Kısa süre içinde Rusya’nın 50 bin kotasını açmasıyla domates ve yaş sebze üreticilerimiz rahat bir nefes alabilecek. Konunun çözümünde sarf ettikleri yoğun çabalar için Dışişleri Bakanı...

A+A-

Fethiye, Seydikemer ve Dalaman başta olmak üzere, domates üreten çiftçilerin bir süredir kotayla ilgili yaşadığı mağduriyete, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan çiftçilerin müjdeli haber geldi.

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “Kısa süre içinde Rusya’nın 50 bin kotasını açmasıyla domates ve yaş sebze üreticilerimiz rahat bir nefes alabilecek. Konunun çözümünde sarf ettikleri yoğun çabalar için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a şükranlarımızı sunuyoruz. Üreticilerimize hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 238 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.