Düğerek Güneş Spor destek bekliyor

Düğerek Güneş Spor destek bekliyor

Buse Nil TokurCoronavirüs tedbirleri kapsamında amatör liglere ara verilmesi dolayısıyla Muğla Düğerek Güneş Spor Başkanı Nazım Ceylan tepki göstererek zorlandıklarını belirtti. Destek istediklerini dile getiren Başkan Ceylan, “Muğla süper amatör lig merkezin tek temsilcisi olarak zorlanıyoruz. Değerli büyüklerimizden destek bekliyoruz” dedi.Zor zamandan geçtiklerini belirten Muğla Düğerek Güneş Spor Başkanı Nazım Ceylan, “Süper amatör...

A+A-

Buse Nil Tokur

Coronavirüs tedbirleri kapsamında amatör liglere ara verilmesi dolayısıyla Muğla Düğerek Güneş Spor Başkanı Nazım Ceylan tepki göstererek zorlandıklarını belirtti. Destek istediklerini dile getiren Başkan Ceylan, “Muğla süper amatör lig merkezin tek temsilcisi olarak zorlanıyoruz. Değerli büyüklerimizden destek bekliyoruz” dedi.

Zor zamandan geçtiklerini belirten Muğla Düğerek Güneş Spor Başkanı Nazım Ceylan, “Süper amatör ligi farklı bir lig. Nedenini sorarsanız statü olarak Süper Amatör Lig’i şampiyon olarak bitiren takım baraj maçı oynamak zorunda kalıyor. Yani ilimiz bal ligini temsil eden takımlarımızdan alt sırada bitiren takımımızla süper amatör lig şampiyonu olan takımımız baraj maçı oynuyor. Bu baraj maçını kazanan bal ligine devam ediyor. Bu nedenle statü olarak sıkıntı var. Bu süreç bütün Türkiye’yi ve Türk futbolu nu etkilediği gibi amatör futbolu derinden etkiledi tabii ki. Futbol tamamıyla ekonomik bir oluşum ve faaliyet bence. Muğla amatör lig temsilcisi olarak bizim kulübümüzde bu süreçten olumsuz olarak etkilendi. Önümüzdeki planlamaları ertelemek zorunda kaldık. Muğla süper amatör lig merkez tek temsilcisi olarak zorlanıyoruz. Değerli büyüklerimizden destek bekliyoruz. Muğla Menteşe’nin yerel futbol da merkez takımı olan Düğerek Güneş Spor olarak kısıtlı desteklerle ayakta kalmaya çalışan bir kulüp ve yönetim kurulu var.Allah'a şükür şimdiye kadar elimizden gelenle başarılı olmaya çalıştık. Yardımcım Rıdvan İnan hocama ve Mustafa Turgut hocama ve bütün ter akıtan futbolcu kardeşlerime minnettarım” dedi.

Bu haber toplam 284 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.