DUMANLAR MAHALLE HALKINI CANINDAN BEZDİRDİ

DUMANLAR MAHALLE HALKINI CANINDAN BEZDİRDİ

Sinan BoyacıMuğla’nın Menteşe İlçesi Akyol mevkiinde bulunan bir ekmek fırınının bacasından çıkan kara dumanlar mahalle halkını canından bezdirdi. Çevre halkı tarafından ekmek fırınının bacasından yükselen siyah dumanlar çevre kirliliğine sebebiyet verdiği iddia edildi.Mahalle halkının iddiasına göre, bacadan ara ara çıkan siyah dumanlar hem çevre kirliliğine neden oluyor hem de çevreye rahatsızlık veriyor.Yaşanan duman sorunu nedeniyle...

A+A-

Sinan Boyacı

Muğla’nın Menteşe İlçesi Akyol mevkiinde bulunan bir ekmek fırınının bacasından çıkan kara dumanlar mahalle halkını canından bezdirdi. Çevre halkı tarafından ekmek fırınının bacasından yükselen siyah dumanlar çevre kirliliğine sebebiyet verdiği iddia edildi.

Mahalle halkının iddiasına göre, bacadan ara ara çıkan siyah dumanlar hem çevre kirliliğine neden oluyor hem de çevreye rahatsızlık veriyor.

Yaşanan duman sorunu nedeniyle mahalle halkının sağlığı ve sosyal yaşantısını olumsuz yönde etkilediğini söyleyen vatandaşlar, “ Bu fırına küçük bir baca yapılması lazım. Bundan öyle bir duman çıkıyor ki, bütün mahallemiz rezillik içerisinde. Hanımlar evlerine çamaşır asamıyor. İnanılmaz devasa bir kirlilik oluyor burada. Mahalleli olarak biz çok şikâyetçiyiz bu durumdan. Çok rahatsızlık duyuyoruz. Sağlığımız ile oynuyorlar. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz. Biri sesimizi duysun artık. Mahallede zaten köpeklerden dolayı dışarı çıkamıyoruz. Sabah saatlerinde sesler çok yükseliyor. Birde evin içine duman girince şu geçirdiğimiz pandemi sürecinde ne yapalım. Bize yardım etsinler” dedi.  Bölge halkı fırından çıkan duman nedeniyle evlerinin kapılarına dahi çıkamadıklarını dile getirerek yetkililerden yardım talep ediyor.

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.