DÜNYA TÜRKLERİ'NDEN MUĞLA' YA ŞEHİT KÜTÜPHANESİ

DÜNYA TÜRKLERİ'NDEN MUĞLA' YA ŞEHİT KÜTÜPHANESİ

Genel Başkanlığını Oya Canbazoğlu'nun yürüttüğü Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği“Şehit Kütüphanesi” projesi kapsamında Muğla'da çalışmalarına başladı.“Kütüphanesiz köy okulumuz kalmasın” diyen Oya Canbazoğlu, “öncelikle bu projeyi bizekazandıran Genel Koordinatör Ahmet Selim Bozan'a ve çalışmalarda her türlü desteği veren derneğimizin Genel Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Başkanı olan Erhan Sayın'a en kalbi duygularımla...

A+A-

Genel Başkanlığını Oya Canbazoğlu'nun yürüttüğü Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği“Şehit Kütüphanesi” projesi kapsamında Muğla'da çalışmalarına başladı.

“Kütüphanesiz köy okulumuz kalmasın” diyen Oya Canbazoğlu, “öncelikle bu projeyi bizekazandıran Genel Koordinatör Ahmet Selim Bozan'a ve çalışmalarda her türlü desteği veren derneğimizin Genel Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Başkanı olan Erhan Sayın'a en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Muğlaile  birlikte onbeşincisi açılacak  olan kütüphanede öğrencilerin rahatça ders çalışabilmesi adına internet erişimi sağlanacağı ve etüt alanı, zeka atölyesinin yer alacağını belirten Oya Canbazoğlu, “Açılan her kütüphaneye  şehitlerimizin ismini veriyoruz. Hem vefa duygumuzu yansıtmak hemde çocuklarımıza milli değerlerimizi aşılamak için. Her kazanılmış çocuk bizim için bir ailedir, millettir, devlettir” dedi.

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.