Duyarlı polisler ödüllendirildi

Duyarlı polisler ödüllendirildi

Neval Çolak ArslanMuğla Yatağan karayolu üzerinde köpeği ile soğuk havada mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren vatandaşı ve köpeği kurtaran trafik polisleri Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından ödüllendirildi.Köpeği ile donma tehlikesi geçiren trafik polislerinin yardımına koştuğu Zafer Çelebi, "Motorumla seyahat ederken dış sıcaklık göstergesi -3 dereceydi. Hissedilen -20'ydi. Soğukta karar veremez bir duruma geldim...

A+A-

Neval Çolak Arslan

Muğla Yatağan karayolu üzerinde köpeği ile soğuk havada mahsur kalan ve donma tehlikesi geçiren vatandaşı ve köpeği kurtaran trafik polisleri Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu tarafından ödüllendirildi.

Köpeği ile donma tehlikesi geçiren trafik polislerinin yardımına koştuğu Zafer Çelebi, "Motorumla seyahat ederken dış sıcaklık göstergesi -3 dereceydi. Hissedilen -20'ydi. Soğukta karar veremez bir duruma geldim ve Muğla Yatağan yolu üzerinde benzin istasyonuna sığındım. Köpeğimle içeri giremedim. Daha sonra yardımıma trafik polisleri yetişti. Isınmamı sağladılar. Köpeğimi kucaklarına aldılar, sobanın yanına getirdiler. Köpeğim de donmak üzereydi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Motosiklet kullanımında kaskın önemine de dikkat çekenÇelebi, “Motorun 4 kuralı vardır. Bir tarayacaksın, iki göreceksin, üç analiz edeceksin, dört uygulayacaksın. Bu kurallar uygulandıktan sonra dünyanın her yerinde sağlıklı motosiklet kullanabilirsiniz” dedi.

Daha sonra, Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlutrafik polislerine duyarlılıkları nedeniyle teşekkür ederek polisleri ödüllendirdi.

Bu haber toplam 222 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.