Muğla’nın Ula ilçesinde emekli imam olduğu öğrenilen Mehmet Ali Karaca (58), evinin damında kendini asmış şekilde bulundu. Karaca’nın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Muğla’nın Ula ilçesinde emekli imam 58 yaşındaki Mehmet Ali Karaca, evinde ölü bulundu. Damda kendini asarak intihar eden Karaca’nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.  Karaca’nın ölümü sevenlerini yasa boğdu. 

MUTSO Başkan adayı Zeytinoğlu: “Ben sizlerden sadece oy istemiyorum, desteğinizi ve yol arkadaşlığınızı istiyorum.”
MUTSO Başkan adayı Zeytinoğlu: “Ben sizlerden sadece oy istemiyorum, desteğinizi ve yol arkadaşlığınızı istiyorum.”
İçeriği Görüntüle

Eşiyle birlikte çevresi ve arkadaşları tarafından çok sevildiği öğrenilen Karaca’nın, herhangi bir sağlık sorununun bulunmadığı edinilen bilgiler arasında.