Emlak danışmanları ve galericiler belgelerini aldı

Emlak danışmanları ve galericiler belgelerini aldı

Milas’ta Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarına katılarak başarılı olan emlak danışmanları ve motorlu kara taşıtları alım satım sorumluları galericiler mesleki yeterlilik belgelerini aldı. Emlak Akademi ve Başarı Anahtarı Mesleki Sınav ve Belgelendirme Ltd. Şti Sınav Koordinatörü Mehmet Sert, belge almaya hak kazananları öncelikle tebrik ederek, konu ile açıklamalarda bulundu.“550 ADAYIMIZIN SINAVINI YAPARAK BÖLGEMİZİN LİDERİ OLDUK”Koordinatör...

A+A-

Milas’ta Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarına katılarak başarılı olan emlak danışmanları ve motorlu kara taşıtları alım satım sorumluları galericiler mesleki yeterlilik belgelerini aldı. Emlak Akademi ve Başarı Anahtarı Mesleki Sınav ve Belgelendirme Ltd. Şti Sınav Koordinatörü Mehmet Sert, belge almaya hak kazananları öncelikle tebrik ederek, konu ile açıklamalarda bulundu.

“550 ADAYIMIZIN SINAVINI YAPARAK BÖLGEMİZİN LİDERİ OLDUK”

Koordinatör Mehmet Sert, “Bugüne kadar bu sektörlerde yer almak isteyen kişisel ve kurumsal firmaların talep ve  başvurularını alarak gerçekleştirmiş olduğumuz sınavlarda 550 kişiye mesleki yeterlilik belgesi sınavlarını gerçekleştirerek, başarılı olanların belgelerini teslim ettik. Dürüst ve şeffaf yönetim anlayışımız, uzun yıllara dayanan mesleki diyaloglarımız ve bizzat sahadaki bulunurluğumuz ile meslektaşlarımızla olan ikili ilişkilerimizle, bu sektörde bulunan veya bu sektöre girecek olanlara mentorluk,  koçluk ve danışmanlık yaparak her türlü mesleki sorunlarında yanlarında olduk” dedi.

Mehmet Sert, konu ile ilgili açıklamasında belgelerini alan adaylara yönelik tavsiyede bulunarak; gerek emlak sektöründe gerekse de otomotiv sektöründe faaliyet gösteren ve bu alanda kariyer yapmak isteyen girişimcilere yönelik açıklamasında bu mesleklerin asıl ana sermayesinin doğruluk ve dürüstlük olduğunu ifade etti.

“TEMİZ MESLEK, TEMİZ MESLEKTAŞ”

Sert, “Emlak Akademi olarak tüm yatırımcılarımızın ve müşterilerimizin gönül rahatlığıyla emlak ofislerimizden hizmet almalarının önünü açacağız. Mesleğimize ve sektörümüze zarar veren kötü niyetli kişilerden temizlemek ve arındırmak başlıca görevimiz. Bunun için işin ironik tarafı bu mesleği ve bu sektörü manipüle edenler, yarattıkları sistemin kuralları gereği ve antidemokratik uygulamalarıyla kendileri de manipülasyona uğruyor ve dezonformasyona uğrayarak deforme oluyorlar, kısa vadede belki kazanıyor gibi görünseler de uzun vadede çöküşlerinin başlangıcı oluyor. Müşterisini aldatan kendisini aldatır, kısa vadede kazanan olur belki ama uzun vadede bunu yapan hep kaybedecektir diye belirterek mesleğimiz sadece bize ait değil, bu meslekte gelecekte yer alacak olan gençlerimizi, çocuklarımızı düşünerek bu mesleklere halel getirmeyin, bu meslekleri ve sektörler kirletmelerine izin vermeyin ve Temiz Meslek, Temiz Meslektaş parolamızı kendinize düstur edinin” diyerek görüşlerini ifade etti.

EMLAK VE GALERİCİLİK SINAVLARI OCAK AYINDA YAPILACAK

2021 yılının ilk sınavını bu ay gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Sert, “En son sınavımızı 2020 Aralık ayının son günlerinde gerçekleştirmiştik. Her iki meslekte yönetmeliklerin yürürlüğe girmesi ve yetki belgesi alınmasındaki şartlar gereği zorunlu hale gelen mesleki yeterlilik belgesi sınavlarına yılbaşından beri başvuruların olduğunu ve başvuruların devam ettiğini belirtti.

Sert; sınavlara katılmak isteyenlerin BAŞARI ANAHTARI LTD.ŞTİ :İsmetpaşa Mah.Ahmet Taner Kışlalı Cad.Sünnetçioğlu Apt. No:67/1 adresinde bulunan sınav merkezine  yapmaları veya 0 505 999 9948 ile 0 505 999 4848 nolu telefonlardan WhatsApp üzerinden de başvuruların alındığını belirtti.

Bu haber toplam 235 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.