Emrah Çay AK Parti’ye geçti

Emrah Çay AK Parti’ye geçti

DEVA Partisi Muğla İl Başkanlığı görevinden istifa eden Emrah Çay AK Parti’ye geçti. Emrah Çay’ın rozetini AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın taktı.

A+A-

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay, geçtiğimiz günlerde yayımladığı yazılı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Emrah Çay bugün AK Parti Muğla İl Başkanlığı’nda AK Partiye geçtiği açıkladı.

AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Bakan Adayı Prof Dr. Aydın Ayaydın da katıldı ve Emrah Çay’ın rozetini taktı.

AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça törende yaptığı konuşmada, “Sayın Çay’ın saflarımıza katılmasından büyük mutluluk duyuyorum, kendisine hoş geldin diyorum” dedi.

Emrah Çay’a rozetini takan Prof. Dr. Aydın Ayaydın, “Daha güçlü bir Muğla için el ele vereceğiz. Her geçen gün çoğalıyoruz. Artık hizmetsizlikten bunalan Muğlalılar gerçek çözümün bir parçası olmak istiyorlar. Emrah Çay kardeşimize hoş geldin derken tüm Muğlalıları da 31 Mart’ta bize destek vermeye, projelerimize ve Muğla’ya sahip çıkmaya davet ediyorum” diye konuştu.

“AYDIN AYAYDIN HOCAM ETKİLİ OLDU”

AK Parti rozetini takan Emrah Çay da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Mevcut partim DEVA Partisi İl Başkanlığından ve Üyeliğinden istifa etmiş

bulunmaktayım ve yeni bir siyasi harekete katılma kararı verdim.Bu kararımı alırken, geleceğe dair umut dolu bir bakış açısıyla, şehrimizin gelişimive refahı için daha etkili ve yenilikçi çözümler sunabilmeyi şiar edindim.

Bu amaçla, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne katıldığımı sizlerin aracılığıyla tüm

kamuoyuna açıklıyorum.Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın kente dairprojeleriyle, bilgisiyle ve tecrübeleriyle yepyeni bir döneme öncülük edeceğineolan inancım tamdır. Bu güçlü liderlikle, şehrimizi daha ileriye taşıyacak önemliadımların atılacağına inanıyorum.

Şehrimizin her kesimini kucaklayacak, adaletli ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla,

daha yaşanabilir bir kent vizyonu için bu harekete katılıyorum.

Vatandaşlarımızınihtiyaçlarına ve beklentilerine duyarlı, çevreye ve kültürel mirasa saygılı biranlayışla, daha güzel bir gelecek için el ele çalışacağımı taahhüt ediyorum.

‘Ayrım yok, hizmet var’ şiarıyla, Muğla ve Muğla'da yaşayan herkese hak ettikleriseviyeye en kısa zamanda ulaşmak için kararlılıkla çalışacağımı belirtmek isterim.

 

Muğla’nın uzun yıllardır susamış olduğu hizmetiProf. Dr. Aydın Ayaydın ile

giderecektir.Bu kararımın, şehrimizin geleceği için bir dönüm noktası olacağına inanıyorum.Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.”

Bu haber toplam 241 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.