En düşük ücret 3 bin 400 TL

En düşük ücret 3 bin 400 TL

Datça Belediyesi’nde imzalanan sözleşme neticesinde en düşük ücret net 3 bin 400 TL, taban günlük yevmiye brüt 130 TL olarak belirlendi.Güzide KasımBelediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay ve Şube Başkan Yardımcısı Atilla Türkmen ile Belediye Başkanı Gürsel Uçar ve Başkan Yardımcısı İnci Bilgin arasında bağıtlanmış olan sözleşme neticesinde Datça Belediyesi’nde en düşük ücret net 3 bin 400 TL, taban günlük yevmiye...

A+A-

Datça Belediyesi’nde imzalanan sözleşme neticesinde en düşük ücret net 3 bin 400 TL, taban günlük yevmiye brüt 130 TL olarak belirlendi.

Güzide Kasım

Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay ve Şube Başkan Yardımcısı Atilla Türkmen ile Belediye Başkanı Gürsel Uçar ve Başkan Yardımcısı İnci Bilgin arasında bağıtlanmış olan sözleşme neticesinde Datça Belediyesi’nde en düşük ücret net 3 bin 400 TL, taban günlük yevmiye brüt 130 TL olarak belirlendi.

Belediye Başkanı Gürsel Uçar, “Belediyemizde en düşük ücret net 3 bin 400 TL, taban günlük yevmiye brüt 130 TL olarak belirlendi. Tüm personelimize hayırlı olmasını dileriz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 237 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.